Mykkänen torjuu MTV Uutisille Rydmanin toiveen paluusta kokoomuksen ryhmään: "Ei toistaiseksi uutta tutkittua tietoa"

1:01
Katso video: Keskusrikospoliisi käynnisti heinäkuussa esitutkinnan seksuaalirikoksesta, jossa on epäiltynä eduskuntaryhmästään kesäkuussa eronnut kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman. Tutkinta on yhä kesken.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Kai Mykkäsen mukaan kansanedustaja Wille Rydmania ei olla toistaiseksi ottamassa takaisin ryhmän jäseneksi.

Mykkänen kommentoi asiaa tekstiviestillä.

– Toistaiseksi ei ole esitetty tutkittua tietoa, joka poistaisi tarpeen kesäkuun johtopäätöksiltämme Rydmanin suhteen. Annetaan poliisin tehdä työnsä, kirjoittaa Mykkänen MTV Uutisille.

Helsingin poliisi tiedotti perjantaina aloittaneensa esitutkinnan Helsingin Sanomien kansanedustaja Wille Rydmania koskeneesta artikkelista. Rydman kehotti kokoomusta harkitsemaan tällä perusteella uudestaan päätöstään.

– Nyt kokoomuspäättäjien onkin syytä kysyä itseltään, olisiko samalla aika pakittaa kesäkuun pikajohtopäätöksistä. Jos ei, niin sehän merkitsisi sitä, että HS:n tuomio on voimassa kunnes toisin todistetaan – ja minä syyllinen, kunnes olen todistanut syyttömyyteni, Rydman kirjoitti.

Heinäkuussa keskusrikospoliisi puolestaan kertoi käynnistäneensä esitutkinnan seksuaalirikoksesta, jossa epäiltynä on "eduskuntaryhmästään kesäkuussa eronnut kansanedustaja".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja