Muuttuiko Whitney Houstonin kuolinsyy?

Helmikuussa kuolleen laulaja Whitney Houstonin kuolinsyy selvisi maaliskuun lopulla, mutta nyt kuolinsyytutkijoiden raportista on paljastunut uusia yksityiskohtia.

Houston löydettiin kuolleena hotellinsa kylpyammeesta Beverly Hillsistä 12. helmikuuta Yhdysvaltain musiikkialan Grammy-gaalan aattona. Hän oli kuollessaan 48-vuotias.

Maaliskuun lopulla raportoitiin, että kuolinsyyntutkijoiden mukaan Houston kuoli tapaturmaisesti hukkumalla. Kuolemaan vaikuttivat kokaiinin käyttö ja Houstonin sydänsairaus. Pääsyynä kuolinsyyksi ympäri maailman raportoitiin hukkuminen.

Nyt kuolinsyytutkijoiden raportista on kuitenkin nostettu esiin merkittävänä tekijä, kokaiini. Whitney Houstonin hotellin kylpyhuoneessa oli kokaiinia hänen kuoliniltanaan. Poliisi löysi kylpyhuoneesta lisäksi huumeidenkäyttöön viittaavia esineitä, kuten käärittyjä paperinpaloja, pienen lusikan ja peilin. Kuolinsyyntutkijat pitävät mahdollisena, että Houston otti yliannostuksen huumeita, lääkkeitä ja alkoholia juuri ennen kuolemaansa. Raportin mukaan kokaiinin käyttö saattoi johtaa sydänkohtaukseen.

Houstonin ruumiinavauksessa löytyi kokaiinin lisäksi jäämiä marihuanasta, masennuslääkkeistä, lihasrelaksantista ja antihistamiinista, mutta niillä ei viranomaisten mukaan ollut osallisuutta kuolemaan.

Houstonin levyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 170 miljoonaa kappaletta.

(MTV3–STT)

Lue myös:

    Uusimmat