Mustavalkoinen kevätsisustus lämpenee tehostevärien avulla

Tänä keväänä sisustusrintamalla on sallittua innostua niin kirkkaista väreistä kuin romanttisesta tyylistäkin. Mustavalkoinen trendi sopii kuitenkin suomalaiseen sisustussilmään – väriläiskiä unohtamatta.

Kevät on sisustamisessa uudistumisen aikaa, mutta tänä keväänä ei ole aihetta laittaa kotia kokonaan uusiksi. Klassinen mustavalkoinen sisustus kiipeää trendien aallonharjalle. Se saa lämpöä kauniista puupinnoista ja herkistä pastellisävyistä. Jos siis luulit, että mintunvihreä ja vaaleanpunainen ovat menneen talven lumia, olet erehtynyt.

Pastellivärien rinnalle kohoaa kuitenkin myös kirkkaampia väripilkkuja. Koti piristyy esimerkiksi aurinkoisella keltaisella.

Kokeile keltaista vaikkapa tumman puun rinnalla saunassa tai korista sohvaa iloisin tyynyin.

Rohkea sisustaja luottaa pelkän mustan ja valkoisen voimaan. Ne toimivat erityisen hyvin, kun värit toistuvat erilaisissa pinnoissa ja materiaaleissa.

Myös printtitekstiilit jatkavat voittokulkuaan keväällä. Niillä saa kotiinsa tehdasmaista tai vanhanaikaista tunnelmaa. Printeissä esiintyvät niin eläimet kuin tekstitkin. Printit eivät näytä levottomilta, kun yhdistät ne muuten väreiltään ja tunnelmaltaan hillittyyn sisustukseen.

Printtejä voi myös yhdistellä keskenään. Yhdistelmät näyttävät harkituilta, kunhan värimaailma tai printit ovat yhtenäisiä.

Erisävyisten puupintojen yhdisteleminen mustaan ja valkoiseen sopii rustiikkisen sisustuksen ystävälle. Tämän hetken puukalusteet hakevat inspiraatiota 60-luvun kauniin yksinkertaisesta muotokielestä.

Klassinen sisustaja kiittää sallivista kevättrendeistä. Oman kodin saa päivitettyä kevääseen pienillä muutoksilla.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat