Mainos

Murhan yrityksen syynä riita lasten tapaamisoikeudesta - 12 vuotta vankeutta

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 42-vuotiaan Hicham Ma-Elainin murhan yrityksestä 12 vuodeksi vankeuteen. Mies yritti tappaa 25. lokakuuta 2011 Helsingin Malminkartanossa entisen vaimonsa.

Mies oli aamulla tunkeutunut naisen asuntoon. Hän oli saanut edellisenä päivänä tietää Helsingin käräjäoikeuden muuttaneen lasten tapaamisoikeutta naisen vaatimuksen mukaiseksi. Pariskunta oli eronnut pari vuotta aiemmin.

Asunnossa mies oli ensin pukannut naista päähän omalla päällään. Nainen oli kaatunut, jonka jälkeen mies oli viiltänyt naisen kaulan auki sekä kahdesti kasvoihin. Ma-Elainin oli myös yrittänyt repiä haavasta naisen henkitorvea.

Nainen oli päässyt pakoon, mutta mies oli jatkanut pahoinpitelyä. Nainen oli purrut miestä peukaloon. Lopulta poliisit ja ambulanssi saapuivat paikalle ja murha jäi yritykseksi, koska nainen saatiin nopeasti hoitoon.

Pariskunnan kaksi alaikäistä lasta näki osan tapahtumista. Paikalla oli myös uhrin teini-ikäinen tytär ja tämän poikaystävä.Tytär soitti poliisin paikalle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.