Mainos

Murhaepäily kuin dekkarista: Opettajan epäillään myrkyttäneen miehensä – avioero oli vireillä

Forssan Tammelassa viime kesänä tapahtuneen kuoleman taustalta on paljastunut erikoisia piirteitä.

Suurehkon forssalaisyrityksen 51-vuotias toimitusjohtaja kuoli epäselvissä olosuhteissa aivan juhannuksen tienoilla.

Iltalehden tietojen mukaan mies olisi juonut kesämökillään myrkytettyä juomaa ja kuollut myöhemmin sairaalassa. Tutkinnanjohtaja ei kuitenkaan vahvista tätä tietoa.

Poliisi aloittaa tapauksesta kuolemansyytutkinnan, mikä on normaali käytäntö epäselvissä kuolemantapauksissa.

Raportti valmistui syksyllä ja kuolemansyyselvitys muuttui murhatutkinnaksi. Jokin raportissa antoi viitteitä siihen, ettei kyse ollut luonnollisesta kuolemasta.

– Kun saimme oikeuslääkäriltä raportin, niin se menee vähän kuin käsi kädessä henkirikostutkinnan aloittamisen kanssa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Mäkinen kommentoi vaitonaisesti tutkintaa.

Vaimo epäiltynä

Poliisi on kuulustellut useita henkilöitä forssalaismiehen kuolemaan liittyen. Viime viikolla poliisi otti kiinni 47-vuotiaan naisen, joka myös vangittiin todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Usean median tietojen mukaan epäilty on uhrin vaimo, mutta poliisi ei ole vahvistanut tätä.

Naista on kuultu tapahtumiin liittyen, mutta tutkinnanjohtaja ei ota tarkemmin kantaa siihen, onko hän kiistänyt vai myöntänyt teon.

– Olemme jonkin verran kuulleet ihmisiä ja kuulemme varmasti vielä lisää. Viikko on kuitenkin aika lyhyt aika tutkinnalle, tiedotamme myöhemmin jos on tiedotettavaa, Mäkinen sanoo.

Eron taustalla mustasukkaisuutta?

Forssalaispariskunnalla on kaksi lasta, tyttö ja poika. Pariskunnan välit kuitenkin rakoilivat ja he olivat laittaneet avioeroprosessin vireille viime vuoden helmikuussa. Iltalehden mukaan eron taustalla on mustasukkaisuutta. 

Mies työskenteli toimitusjohtajana muun muassa laivojen rakenteisiin erikoistuneessa yrityksessä. Häntä pidettiin ahkerana ja kunnianhimoisena yrittäjänä, jonka harrastuksiin kuului jääkiekko. Hänellä oli laaja ystäväpiiri ja miestä kuvailtiin luotettavaksi ystäväksi.

Miehensä murhasta epäilty vaimo on työskennellyt englannin kielen opettajana eteläsuomalaisessa lukiossa vuodesta 1999 lähtien.

Vaimon elämästä värittyy sosiaalisessa mediassa aktiivinen kuva: hän kertoo viime keväänä aloittaneensa golf-harrastuksen, laskettelu- ja ratsastusharrastuksesta on myös useita kuvia. Hän kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti olevansa leski.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja