Muotisuunnittelija veikkaa: Linnan juhlissa nähdään viettelevää pitsiä!

Muotisuunnittelija Kisu Korsi toivoo, että tänä vuonna Linnan juhlissa viuhahtaa viettelevää pitsiä ja näyttäviä kampauksia. Suunnittelija uskoo ja toivoo myös näkevänsä rohkeampia värivalintoja, kiitos esimerkiksi viime vuonna Linnan juhlien kuningattareksi kruunatun Jenni Vartiaisen. Entä mitä muita veikkauksia Linnan juhlien pukukavalkadista onkaan veikattu?

Linnan juhlien tulevaa pukukavalkadia odotetaan jälleen sormet syyhyten ja arvuutellen, millaisia asuja tänä vuonna tanssiparketilla pyörähteleekään. Millaisia juhla-asuja muotisuunnittelija Kisu Korsi toivoo Linnan juhlissa näkevänsä?

– Pitsiä, sillä pitsi on ollut vahvasti esillä kansainvälisestikin. Itse pidän siitä, että pitsiä näkyy viettelevästi, mutta tyylikkäästi, Korsi kuvailee.

– Uskon myös, että viime vuonna Linnan juhlissa Jenni Vartiaisella nähty oranssi asu on näyttänyt osaltaan tietä: tämän myötä ihmiset uskaltautuvat pukeutua kirkkaampiin ja rohkeampiin värivalintoihin.

Ei hiuspannoille, kyllä näyttäville kampauksille ja koristeille

Kisu Korsi kertoo itsekin rakastavansa pukea asiakkailleen upeita, rohkeita värejä sekä näyttäviä asusteita.

– Toivottavasti Linnassa ei nähtäisi enää tänä vuonna hiuspantoja, vaikka ne ovatkin olleet trendinä jo pitkään. Toivoisin, että juhlijat panostaisivat sen sijaan muihin näyttäviin hiuskoristeisiin, kuten upeisiin kampauksiin ja meikkiin. Nimittäin Linnan juhlissa on sen verran ahdasta, että kaikki dekolteesta ylöspäin on eniten esillä, joten huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat luovat näyttävän ja onnistuneen lookin, Korsi muistuttaa hymyillen.

– On suunnattoman tärkeää, että kampaus, meikki ja asu puhuvat samaa kieltä; jos joku osa-alue ontuu, se näkyy heti. Itse valvoisin yöni, jos en tietäisi millaisen lookin oma asiakkaani Linnan juhliin laittaisi! Kisu Korsi kertoo.

Ammattilaisilla on kovat odotukset Linnan juhlille

Myös Jenni Vartiaisen viime vuonna nähdyn puvun suunnittelija Katri Niskanen uskoo, että Linnassa nähdään tänä vuonna pitsiä.

– Uskon, että juhlamuodissa nähdään mustaa, kultaa ja petroolinsinisen sävyjä. Sekä paljon voimakasta pitsiä, tänä vuonna kymmenen pukua Linnan juhliin suunnitellut Niskanen veikkaa.

Urheilija Toni Piispasen vaimolle Anu Piispaselle iltapuvun suunnitellut Mirkka Metsola haluaisi nähdä myös talven hittivärejä, sekä kekseliäitä ja moderneja asuja.

– Varmasti mustaa nähdään paljon, mutta myös puuteria, nudea, kultaa ja muita metallin sävyjä. Toivottavasti päälle puetaan myös talven hittivärejä jadenvihreää, oranssia, liilaa ja sähkönsinistä.

Metsola toivoisi juhlijoiden panostavan pukulinjassa yksityiskohtiin.

– Jos tämä olisi näytös, niin toivoisin sen olevan lasikivin ja kullalla kirjaillut puvut tai erilaiset haute couture -henkiset pitsiunelmat, Metsola kuvailee.

Lue myös:

Linnan juhlat 2011:


Seuraa Linnan juhlia Mert Otsamon ja hiusstylisti Tom Wennerstrandin kanssa. Livekommentointi 6.12. klo 18 alkaen www.mtv3.fi/linnanjuhlat -sivustolla!


AVA

Kuvat: Jenni Virta /Iloinen Liftari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja