Muodin huipulle -voittaja valitsi: He ovat Cannesin seksikkäimmät!

Muodin huipulle -voittajan Linda Sipilä mielestä tässä ovat Cannesin elokuvafestivaalien näyttävimmät naiset. Katso kuvat!

Muodin huipulle -ohjelman toisen kauden voittaja Linda Sipilä, 29, valitsi Cannesin upeimmat pukeutujat. Vaatetusalan artenomiksi valmistunut Sipilä vei toukokuisessa Muodin huipulle -ohjelman finaalissa voiton juhlavalla ja näyttävällä, mutta maanläheisellä mallistollaan.

Sipilän mielestä puolalaismalli Anja Rubik, näyttelijäkonkari Jane Fonda ja meksikolaiskaunotar Salma Hayek olivat Cannesin punaisen maton vaikuttavimmat.

– Puvuissa oli montakin kaunista ja materiaaleiltaan ihanaa, joista suurin osa oli elegantteja. Materiaalien ylellisyys näkyy hyvin. Olisi tietenkin kiva nähdä puvut vielä luonnossa, toteaa Sipilä.

– Valitsemani puvut sopivat kantajilleen ja kaikki olivat vähän eri tyylisiä. Viimeiselle sijalle oli monta muutakin vaihtoehtoa.

1. Anja Rubik

Puolalainen Anja Rubik, 27, nähtiin Cannesin punaisella matolla This Must Be The Place -elokuvan ensi-illassa läpikuultavassa paljetein koristellussa Emilio Pucci -puvussa. Rubikin asu paljasti takaa selän ja hipoi pituudellaan lattiaa. Asusteina menestyneellä mallilla nähtiin musta clutch-käsilaukku ja timanttikorvakorut. Hiukset takaisin vedettyinä ja tummassa silmämeikissä Rubik oli vahva ilmestys.

– Tyylikäs, mutta pinnaltaan mielenkiintoinen puku, Sipilä perusteli ykkösvalintaansa.

2. Jane Fonda

Yhdysvaltalainen moniosaaja, näyttelijä, kirjailija, tuottaja ja poliittisesti aktiivinen Jane Fonda, 73, näyttäytyi Cannesin elokuvajuhlien viimeisenä päivänä gaalaillallisella upeassa tähden figuurin paljastavassa ja ihoa myötäilevässä samppanjanvärisessä asussa.

– Tyylikäs kokonaisuus. Väri sopi hänelle. Näyttävä ja tyylikäs nainen.

3. Salma Hayek

Meksikolainen povekas näyttelijäkaunotar Salma Hayek, 44, nähtiin punaisella matolla elokuvajuhlien avajaisissa olkaimettomassa Guccin luomuksessa. Puvun miehusta oli koristeltu hopeisin helmin, paljetein ja kristallein, jotka jatkuivat laskoksiin asti. Asusteina kaunottarella oli Guccin satiininen käsilaukku ja jalokivikorvakorut. Hiuksensa toiselle sivulle vetänyt kaunotar sädehti asukokonaisuudessaan.

– Puvun pinta oli mielenkiintoinen. Helma on iso – ehkä jopa vähän liian pitkä? Kokonaisuus on kuitenkin nätti, pohti Sipilä.

Sipilä luetteli Salma Hayekin kilpailijoiksi muun muassa Cheryl Colen ja Gwen Stefanin .

– Tykkään henkilökohtaisesti symmetrisistä linjoista ja pelkistetyistä jutuista.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja