Muodin huipulle -vierailevat tähdet: Vaihteeksi normaalikokoisia malleja

Viidennessä Muodin huipulle -jaksossa suunnittelijoille annettiin aivan uudenlainen haaste, sillä heidän täytyi suunnitella kesäasu ylisuureksi jääneestä vaatekappaleesta. Catwalkilla nähtiin upeita malleja, joista jokainen oli paiskinut töitä laihtumisensa eteen.

Muodin huipulle -ohjelman viidennessä tehtävässä suunnittelijat saivat työparikseen uuden mallin. Catwalkille asteli joukko naisia, joista jokainen on pudottanut huomattavasti painoa. Mallit valittiin arpomalla ja Reta sai mallikseen Keventäjät-nettipalvelun avulla painoaan pudottaneen Lauran.

– Mun mielestä se on ihan hyvä idea vaihteeksi, että ei ole ihan perusmalleja vaan normaalikokoisia malleja, hän toteaa.

Reta ja Laura löysivät nopeasti yhteisen sävelen ja Lauran mukaan Reta on suunnittelijoista eniten hänen tyyppisensä. Myös Retan luomus oli vierailevan mallin mieleen.

– Me lähdetään ilman muuta voittamaan. Mua mietityttää tosin se, pysyvätkö kengät jalassa, Laura virnistää.

Jussi sai mallikseen pirteän ja räväkän Taikan. Tehtävän antoa Taika pitää hyvin haastavana.

– Jussilla oli varmasti tosi haastavaa, koska tämä ylisuuri vaate, jonka toin mukanani, ei ole hirveän kesäinen. Tässä on hyvin vahva printti ja se on väritykseltään enemmän syksyinen, hän pohtii.

Jussi on kuitenkin onnistunut tehtävässään ilmeisen hyvin, sillä Taika myöntää olevansa sulaa vahaa luomuksen edessä.

– Mä olen kuolannut tämän hameen perään! Mulla on todella mukava olo tässä vaatteessa, hame on aivan mahtava. Pidän ehdottomasti Jussille peukkuja, Taika vakuuttaa.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja