Muodin huipulle -Leni tulistui: Miten voin nähdä asiat niin eri tavalla?

Muodin huipulle -jaksossa nähtiin, kuinka suunnittelija Leni Lauretsalo harmistui Janne Renvallin mentorointikommenteista. Kiukkua lisäsi Jannen kehut kanssakilpailija Reta Ravenille.

Muodin huipulle -mentorina toimivan Janne Renvallin kommentit saivat Lenin kiukun partaalle. Janne kysyi Leniltä, onko mekko tarpeeksi kiinnostava. Lisäksi hän pohti, mikä tekee mekosta designerin suunnitteleman.

– Mentoroinnit jättää pahan mielen, koska mun mielestä se asiasisältö on sama joka kerta. Jatkuvasti ainut napinan aihe on se, että sinä olet hyvä ompelija. Oletko sinä suunnittelija? Leni tuskasteli.

Leni totesi tyylinsä olevan kaupallinen ja siinä hän haluaa pitäytyä.

– Ei design aina tarkoita sitä, että sen pitää hirveän paljon poiketa valtavirrasta, hän huomautti haastattelussaan.

Suuttumusta aiheutti myös Retan mentorointi. Leni on kritisoinut Retan taitoja ja asennetta jo usean jakson verran.

Janne sanoi Retalle, että tällä on läpi kilpailun ollut rohkeus nähdä asiat omalla tavalla. Tämä sai Lenin pyörittelemään silmiään.

– Miten mie voin nähdä tämän asian niin eri tavalla kuin miten Janne sen näki? Miksei siinä kyseenalaistettu sitä, että onko hyvä designer sellainen, joka tekee joka kerta kotelomekon ja taas kerran on vaan pistetty vähän volyymia takapuolen päälle? Onko se sitten hyvä designer? Leni tykitti.

Jäikö jakso näkemättä? Muodin huipulle uusintana AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja