Muodin huipulle -katsojat tyrmistyivät Anne-Marin pudotuksesta

Viime viikon Muodin huipulle -jaksossa nähtiin yllätyskäänne, kun kotiin lähetettiin lahjakas Anne-Mari Pahkala. Anne-Mari oli Maikkarin äänestyksen mukaan yksi kisan ennakkosuosikeista, eivätkä katsojat sulattaneet tuomareiden päätöstä.

Maikkarin Muodin huipulle -sivujen äänestyksessä katsojilta kysyttiin, oliko Anne-Marin pudotus oikea päätös. Vain 6 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että Anne-Marin oli aika lähteä kotiin.

40 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että pudotusuhkaan joutuneen Tuomaksen olisi pitänyt tippua. Enemmistö vastaajista, 54 prosenttia, kuitenkin olisi halunnut nähdä pudotuskaksikossa aivan muita henkilöitä.

Moni oli sitä mieltä, että Retan olisi kuulunut pudota.

– Retan puku oli tylsä, ei suinkaan mikään haute couture -luomus, toteaa nimimerkki Marketta.

– Retan puvussa ei ollut mitään ideaa ja se oli todella yksinkertainen. Sellainen että melkeinpä kuka tahansa voisi suunnitella vastaavan, toteaa nimimerkki pjm.

Myös Tuomasta tarjottiin kotiinlähtijäksi:

– Anne-Marin asu oli paljon haute couturempi kuin useamman muun jatkoon pääsijöistä ja sen olisi kuulunut voittaa. Yllätyin, kun Tuomas ei tippunut, hänen pukunsa ei mielestäni ollut onnistunut, sanoo nimimerkki pingpong.

Nimimerkki Alalla opiskeleva hämmästeli tuomareiden päätöstä, sillä hänen mielestään Anne-Marin työ oli joukon parhaimmistoa.

Jussi olisi saanut tippua. Ei ainakaan Anne-Mari! Anne-Marin asu oli mielestäni ainoa, jossa oli oikeasti haute couture -meininkiä ja joka todella miellytti silmää ja oli huolella tehty. En todellakaan ymmärrä tuomareiden päätöstä. Voittaneen Marin asu oli moneen kertaan nähty ja epäsiistin näköinen. Ensimmäinen kerta Muodin huipulle -historiassa, kun suunnittelija, jonka mielestäni olisi pitänyt voittaa kyseinen tehtävä, lähti kotiin, hän tiivisti monen katsojan mielipiteet.

Muista osallistua uuteen äänestykseen tänään heti Muodin huipulle -jakson jälkeen! Muodin huipulle tänään kello 20 MTV3-kanavalla. Pikauusinta AVAlla huomenna kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja