Mullistava keino rintojen suurentamiseksi vai lumevaikutusta? Thaimaalainen rintaläpsintä!

Thaimaalainen kosmetologi ehdottaa vaihtoehtoista hoitomenetelmää naisille, jotka haluavat suuremmat rinnat: rintojen läpsintää!

Hallitus on myöntänyt luvan thaimaalaiselle Khemmikka Na Songkhlalle, 44, harjoittaa isoäidiltään oppimaa läpsintätekniikkaa kauneussalongissaan. Nainen tarjoaa vaihtoehtoista, veitsetöntä hoitomuotoa muun muassa naisille, jotka haluavat rinnoistansa suuremmat.

Thaimaan terveysministeriö tutki kuuden kuukauden ajan Khunying Tognomina paremmin tunnetun Khemmikka Na Songkhlan läpsintätekniikkaa ja totesi sen olevan mahdollinen vaihtoehto plastiikkakirurgisille leikkauksille. Bangkokilainen kosmetologi on ainoa ihminen koko maailmassa, joka tuntee oikean tekniikan rintojen, kasvojen ja pakaroiden läpsimiseen, ja on päättänyt jakaa kymmenelle oppilaalle tietonsa maksua vastaan. Tähän mennessä naisen kursseille on hakenut vasta 4 ihmistä, sillä ne eivät ole ilmaisia. Esimerkiksi rintojen läpsimiseen keskittyvä opetus maksaa yli 120 000 euroa.

Läpsiminen saa rintojen ympärillä olevan rasvan keskittymään rintojen alueelle ja etumuksen näyttämään täyteläisemmältä ja pyöreämmältä. Käsittelyn aikana rasvaa ja lihaksia ylävartalossa nipistellään ja puristellaan kymmenen minuutin ajan. Jotkut sanovat, että tekniikka saattaa tuntua erittäin kipeältä, mutta veitsetön kehonmuokkaus tuntuu kuitenkin kannattavan, sillä osan läpsinnässä olleiden rintojen ympäryksen on kerrottu kasvaneen jopa viidellä sentillä.

Tekniikkaa ei sovelleta naisiin, joiden rinnat ovat "liian pienet" läpsintään. Myöskään liian laihat naiset eivät ole otollisia läpsittäviksi.


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock (Kuvan nainen ei liity juttuun.)

Lähde: Bangkok Post, Life’s So Beautiful, Oddity Central

Lue myös:

    Uusimmat