Muistopatsaalle ilmestyi askartelusilmät – koominen lopputulos ei huvittanut kaikkia: ”Se voi näyttää hauskalta, mutta..."

1:49

Patsaalle laitetut askartelusilmät suututtivat kaupungin, mutta naurattivat somekansaa.

Yhdysvaltojen Gerogiassa sijaitsevassa Savannahin kaupungissa nähtiin jotain erikoista, kun kaupungin historialliselle nähtävyydelle, Nathanael Greenen patsaalle ilmestyi varsin vaikuttavat silmät.

15-metrisen patsaan kasvoihin oli laitettu askartelusilmät, joka teki patsaasta varsin koomisen näköisen. Kaupungin virkamiehet eivät kuitenkaan pitäneet pilaa hauskana.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kuka teki tämän?! Joku laittoi askartelusilmät Johnsonin aukiolla sijaitsevaan historialliseen Nathanael Greenen patsaaseemme. Se voi näyttää hauskalta, mutta historiallisten muistopatsaidemme ja ja julkisen omaisuudeen vahingoittaminen ei ole naurun asia, itse asiassa, se on rikos", Savannahin kaupungin virallisella Facebook-sivustolla päiviteltiin.

"Ymmärrättehän, että haastoitte juuri koko kaupungin...?"

Kaupungin tekemää päivitystä on jaettu jo 37 00 kertaa. Huolimatta kaupungin vakavasta suhtautumisesta asiaan, sosiaalisessa mediassa patsaan muodonmuutos aiheutti naurua. Kommenttikenttä täyttyi muun muassa meemeistä, joissa pääosaa näyttelivät erilaiset askartelusilmät, kuinkas muutenkaan.

– Kuka ikinä tämän julkaisun teki, ei ymmärrä, miten internet toimii, totesikin Ben Hankins -niminen kommentoija.

– En ole osa tätä yhteisöä tai mitään, mutta ymmärrettähän, että haastoitte juuri koko kaupunkinne laittelemaan tekosilmiä kaikkiin muistomerkkeihinne? Ottakaa silmät vain pois ja jatkakaa elämäänne, viesti Greg Lamb kaupungin virkamiehille.

Näin myös toimittiin.

– Silmät poistettiin nopeasti, eivätkä ne vaikuttaneet tehneen vahinkoa patsaalle, Savannahin poliisilaitoksen edustaja Keturah Greene kertoi CNN:n mukaan.

Pilan tekijää etsitään, mutta kiinni saamista ei pidetä järin todennäköisenä.

Lähteet: CNN, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja