Muistatko vielä Uniklubin? Yhtye julkaisi levyn kahdeksan vuoden tauon jälkeen – "Tämä tuntuu työvoitolta"

Uniklubi palasi julkaisukantaan 7:00

2000-luvun alkuvuosina suosioon noussut tamperelaisyhtye Uniklubi julkaisi kuudennen studioalbuminsa perjantaina 13. huhtikuuta. Yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja puhuivat levystä Huomenta Suomessa.

Tamperelainen Uniklubi-yhtye nousi suosioon vuonna 2004 julkaistun debyyttialbuminsa nimikappaleella Rakkautta ja piikkilankaa. Nyt bändi on julkaissut kuudennen studioalbuminsa Tulennielijä.

Yhtyeen edellinen levy Kultakalat julkaistiin vuonna 2010.

– Tämä albumi tuntuu työvoitolta. Ei todellakaan uramme helpoin albumi, mutta lopputulokseen voidaan olla tyytyväisiä, laulaja Jussi Selo kertoo tiedotteessa.

– Koko orkesterin osallistuminen biisien kirjoittamiseen toi albumille erilaisia näkökulmia rakkauteen ja ihmisyyteen. Tuntuu hienolta julkaista viimeinkin uutta musiikkia meitä pitkään seuranneille faneille sekä muille suomirockin ystäville.

Selo ja Uniklubin kosketinsoittaja Tuomas Lepistö vierailivat maanantaina 16. huhtikuuta Huomenta Suomessa puhumassa uudesta levystä.

– Siihen on monia eri syitä, että edellisestä levystä ehti vierähtää kahdeksan vuotta. Olemme kyllä käyneet studiossa, julkaisimme vuonna 2014 singlenkin. Pari vuotta sitten päätimme putsata pöydän kokonaan ja tehdä uuden levyn, Selo kertoo.

Katso Uniklubin haastattelu Huomenta Suomessa artikkelin yläosassa.

Lue myös:

    Uusimmat