Muistatko vielä? Myös nämä julkkikset ovat vierailleet Salkkareissa!

Kohu Susan Ruususen, ent. Kurosen, käymisestä Salatut elämät -sarjan koekuvauksissa on saanut faniyhteisön varpailleen. Mutta onpa Salkkareissa vuosien varrella vieraillut vaikka mitä julkkiksia, Viihdeuutiset selvitti keitä.

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Teemu Haimila on myös nähty sarjassa kioskin asiakkaana. Sub Juniori-kanavalta tuttu rap-artisti Kana taas esitti viime syksynä sarjassa Viihdeuutisten toimittajaa!

Mieleen nousee myös kohutanssija Martina Aitolehti, joka esitti 2007 syksyllä sarjassa pr-tyttö Maria, joka iski silmänsä Seppo Taalasmaahan.

Laulaja Mariko Pajamäki esitti sarjassa vuosina 1999-2000 Virpi Hurmetta.

Salla Mattilan roolissa vuodesta 2006 lähtien nähty Hanna Karjalainen taas nousi julkisuuteen Haluatko filmitähdeksi -tosi-tv-ohjelman kautta.

Vakinäyttelijöinä sarjaan on pestattu myös julkimoita. Ex-missi Johanna Raunio näyttelee sarjassa Tanja Jääskeläistä, Hunk-tanssijana tunnettu Sami Sarjula Ossi Puolakkaa ja samasta tanssiryhmästä tuttu Mauno Ahonen, joka esittää sarjassa AP Isolaa.

Myös runsas määrä korkean profiilin näyttelijöitä on vieraillut vuosien varrella sarjassa, muun muassa Jukka-Pekka Palo, Petri Liski, Minna Turunen, Sinikka Sokka, Vera Kiiskinen, Rinna Paatso ja Tuija Piepponen vain muutamia mainitaksemme.

Vuonna 1999 MTV3-kanavalla alkaneen sarjan tapahtumiin pääset mukaan tutustumalla sarjan nettisivuihin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja