Muistatko vielä ensimmäiset maajussit? Näin heille kävi

Maajussille morsian –ohjelma on edennyt jo kahdeksannelle kaudelle, jota kuvataan parhaillaan. Kiinnostus maajusseja kohtaan on säilynyt, ja jokaiselta kaudelta ihmisten mieliin onkin jäänyt uusia persoonallisuuksia.

Mutta muistatko vielä ensimmäisen kauden maajussit vuodelta 2006? Silloin televisiossa nähtiin Teemu, Anssi, Harri, Risto ja Jussi. Lue, mitä herroille kuuluu nyt, kun Maajussille morsiamesta on kulunut kahdeksan vuotta.

MTV.fi uutisoi eilen, että Teemu on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden muutaman vuoden takaisen eronsa jälkeen. Ohjelmassa Teemu ihastui Katiin, jonka kanssa meni myöhemmin naimisiin ja sai kaksi lasta.

– Nyt minulle kuuluu hyvää. Elämme uuden naisen kanssa etäsuhteessa ja se on toiminut hyvin. Etenemme kaikessa rauhassa, Teemu kertoi.

Maanantaina MTV.fi kertoi, että ensimmäisen kauden ja ehkä koko ohjelman romanttisimpana parina pidetty Harri ja Susanna eroavat. Pari kihlautui ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa. Heillä on myös yhteinen tytär, joka syntyi vuonna 2008. Nyt pari on kuitenkin päätynyt avioeroon.

– Tämä on minun ja Harrin välinen asia, Susanna kommentoi asiaa.

Myös Anssi tapasi ohjelmassa naisen, mutta Miian kanssa suhde ei jatkunut kovin pitkään. Ohjelman jälkeen Anssilla on ollut yksi pidempi suhde, mutta tällä hetkellä hän elää yksin. Tylsää miehellä ei kuitenkaan ole ehtinyt olla.

– Silmät avoinna odotan, mitä tulee vastaan. En kuitenkaan hae naista mitenkään aktiivisesti, Anssi kertoo tilanteestaan.

Hän on ollut niin kiireinen töidensä kanssa, että ei ole osannut kaivata kumppania. Vapaa-aikaa on onneksi sen verran, että Anssi on voinut aloittaa uuden harrastuksen.

– Opiskelen nyt japania. Kaveri sai houkuteltua minut mukaan. Haaveena olisi matkustaa sinne jossain vaiheessa, Anssi kertoo.

Ensimmäisellä kaudella mukana olleet Risto ja Jussi eivät löytäneet ohjelmasta puolisoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja