Muistatko nämä tv-sarjojen oudoimmat juonenkäänteet?

Mitä kaikkea onkaan mahtunut saippuasarjojen kaikkien aikojen erikoisimpiin juonenkäänteisiin. Ainakaan kuolleista nouseminen ja loitsuaminen eivät ole lainkaan mahdottomia temppuja. Muistatko vielä nämä yllätyskäänteet?

Tunteita ja tuoksuja (1991)

David Kimble uhkasi tappaa plastiikkakirurgin, ellei kirurgi leikkaisi häntä David Hasselhoffin näköiseksi. Ja lääkärihän leikkasi, mutta miten? Kun Kimblen leikkaussiteet otettiin pois, alta paljastuikin kammottava yllätys. Kimble näytti kyllä aivan Hasselhoffilta, mutta hänen otsaansa oli kaiverrettu sana "tappaja".

Tunteita ja tuoksuja (1998)

Sarja juhlisti 25-vuotispäiväänsä järjestämällä sarjan rakastavaiset Victorin ja Nikkin naimisiin. Ammuttu Nikki makasi kuolinvuoteellaan, kun Victor päätti jättää silloisen vaimonsa Dianen ja mennä pikaisesti naimisiin Nikkin kanssa. Victor lupasi palata Dianen kanssa yhteen heti Nikkin kuoltua, mutta Nikkipä ei kuollutkaan.

Kauniit ja Rohkeat (1988–1989)

Stephaniella on synkkä salaisuus. Hän on valehdellut jo vuosia, että hänen tyttärensä Angela on kuollut synnytyslaitoksella. Todellisuudessa vammaisena syntynyt lapsi on elossa ja hoidossa eräässä hoitokodissa Santa Monicassa. Tai niin Stephanie luulee. Oikeasti lapsi on kuitenkin kuollut jossain vaiheessa, ja häntä hoitanut tohtori on palkannut vale-Angelan saadakseen edelleen Stephanielta hoitorahoja! Siinä vasta valheita kerrakseen.

Kauniit ja rohkeat (2002, 2005)

Vaikka ruumisarkku oli auki vuonna 2002, eivät läheiset huomanneet, että siinä makasikin vain mallinukke, joka muistutti Taylor Forresteria. Kuolleeksi luultu Taylor kaapattiinkin oikeasti Marokkoon prinssi Omarin luokse. Prinssin agentit olivat seuranneet Tayloria jo vuosia, ja nyt he päättivät iskeä. Vuonna 2005 Taylor "nousi kuolleista" ja palasi sarjaan onnistuttuaan pakenemaan Marokosta.

Päivien viemää (1995)

Voi sitä pahuuden määrää, kun Marlena joutui demonin riivaamaksi. Demoni sai kiltin ja sydämellisen Marlenan tekemään kaikkea pahaa. Onneksi entinen anoppi, rakastaja ja pappi tulivat apuun ja saivat demonin häädetyksi ulos Marlenasta.

Päivien viemää (2003)

Päivien viemää -hahmoja alkoi kuolla kuin sieniä sateella, kun sarjamurhaaja iski Salemiin. Murhaaja paljastui Marlenaksi, mikä kauhistutti ihmisiä. Oliko oikea tappaja kuitenkin Marlenan paha kaksoissisko, vai oliko demoni ottanut jälleen Marlenan valtaansa? Ei sentään. Paljastui, että murhia ei oikeasti ollutkaan tapahtunut, vaan kaikki "murhatut" olivatkin joutuneet kidnapatuiksi eräälle saarelle.

Passions (2001)

Tämä Suomessakin pyörinyt sarja pyöri mitä kummallisimpien juonikuvioiden pyörteissä. Tabitha, joka oli noita, pystyi noitumaan Timmy-nukkensa eläväksi. Mutta eräänä jouluna Angel Girl toteutti Timmyn toiveen ja teki hänet oikeaksi eläväksi pojaksi, ja niin Timmysta tuli kuin Pinokkio.

Passions (2001)

Kay nosti juonimisen aivan uudelle tasolle käyttäessään loitsukirjaa apuna kilpakosijan noitumiseksi. Hän kirjaimellisesti jäädytti Charityn loitsulla. Loitsu synnytti myös zombie-Charityn, joka kauhistutti Charityn sulhasen Miguelin flirttailemalla muille miehille. Zombie-Charity myös surmasi Timmyn.

Passions (2008)

Muutama vuosi sitten Passions-sarjan käänteet ylittivät jo kaikki rajat. Julian nimittäin siitti oman hermafrodiitti-jälkeläisensä Vincentin, joka synnytti terveen poikavauvan. Tästä on muiden sarjojen vaikea pistää pahemmaksi.

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lähde: tvsquad.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja