Muistatko 16-vuotiaana 34 vuotta vanhemman näyttelijän kanssa avioituneen Courtney Stoddenin? Tältä hän näyttää nyt

Teinivaimona tutuksi tullut Courtney Stodden kertoi vuonna 2020 tulleensa hyväksikäytetyksi avioliittonsa aikana. 

Courtney Stodden nousi julkisuuteen vuonna 2011 avioituessaan 50-vuotiaan Green Mile -elokuvasta tutun näyttelijän Doug Anthony Hutchisonin kanssa. 

Pariskunta sai tuolloin runsaasti kritiikkiä osakseen suhteestaan. 

Stodden aloitti mallin uransa vasta 12-vuotiaana. 15-vuotiaana Courtney pääsi Donald Trumpin missiorganisaatioon, jonka listoilla hän edusti kotikaupunkiaan Ocean Shoresia missikisoissa.

– Äitini, joka manageroi uraani kertoi minulle Dougin pitämistä työpajoista, jotka on tarkoitettu aloitteleville näyttelijöille. Olen erittäin kiinnostunut näyttelemisestä. Joten mikä on kauniimpi tapa tavata toinen kuin tätä kautta, Courtney kuvaili vuonna 2011 Good Morning American haastattelussa.

Stodden oli lähettänyt Hutchinsonille sähköpostia asian tiimoilta ja mies kertoo yhteydenpidon olleen erittäin asiallista aluksi. 

Pariskunta avioitui toukokuussa 2011 Las Vegasissa. Vaikka avioliiton vähimmäisikäraja on Nevadassa 18 vuotta, avioliittoon saa astella vanhempien luvalla myös 16-vuotiaat. 

Jos kuva  ei näy, voit katsoa sen täältä

Vuonna 2020 Stodden kertoi Instagram-postauksessaan parin liiton olevan lopullisesti ohi.

– Kun katson tätä kuvaa, tunnen oloni hyväksikäytetyksi. Olen pelännyt edes puhua, että koin manipulointia ja henkistä väkivaltaa melkein 10 vuoden avioliittomme aikana, koska olin lapsi ja hän oli 50, kun menimme naimisiin, Stodden kirjoitti tuolloin. 

– Tunsin olevani loukussa, manipuloitu ja välillä aikuisten hylkäämä. Sellaisessa ympäristössä kasvaminen – se oli yksinäinen ja synkkä paikka. 

Lue myös:

    Uusimmat