MTV3, Sub ja AVA nyt vapaasti katsottavissa HD-laatuisina

MTV tarjoaa tv-katsojille entistä terävämmän katseluelämyksen tarjoamalla MTV3-, Sub- ja AVA -kanaviensa teräväpiirto- eli HD-versiot vapaasti katsottavina sekä kaapeli- että iptv-verkoissa. Uusimpana palveluntarjoajana HD-kanavat kaapeliasiakkailleen tarjoaa ilman salausta DNA.

MTV haluaa edistää HD-katselun yleistymistä Suomessa ja vauhdittaa HD-siirtymää, joka tapahtuu Suomessa asteittain 1.4.2020 mennessä. MTV3-, Sub- ja AVA -kanavien lisäksi C More -suoratoistopalvelun ja C Moren HD-kanavien sisällöt lähetetään HD-tasoisina. HD-kanavien ohjelmisto on sama kuin peruslaadulla lähetettävien kanavien.

Näe kaikki kärkisisällöt HD-tasoisena

Loppuvuoden ja ensi kevään ohjelmistojen seuraaminen on HD:n saatavuuden paranemisen myötä nyt entistä helpompaa. Katsojilla on mahdollisuus päästä nauttimaan mm. MTV3:n ohjelmistosta entistä terävämmällä kuvanlaadulla, esimerkkinä kevään viihdeohjelmista Putous, X Factor, Kingi ja Versus.

MTV3, Sub, AVA HD-kanavien saatavuus

Teräväpiirtokanavien katseluun siirtyminen vaatii kuluttajilta varmistuksen operaattoreiden HD-tarjonnasta, kanavien vastaanottoon sopivan HD-laitteiston ja kanavien virittämisen. HD-kanavien näkyvyydessä saattaa esiintyä operaattorikohtaisia eroja. Antenniverkon osalta Digitan UHF-verkossa kanavat eivät näy HD-laatuisina ja DNA:n VHF-verkossa MTV3 HD -kanavan katselu vaatii katselukortin. Lisätietoa kanavien HD-versioiden näkyvyydestä saat omalta operaattoriltasi.

C Moren HD-sisällöt

C Moren sisällöt ovat myös saatavissa HD-tasoisena C Moren suoratoistopalvelusta (cmore.fi) sekä antenni, kaapeli-, IPTV- ja satelliittioperaattoreilta. Operaattoreiden verkkojen osalta HD -kanavien näkyminen vaatii C More -tilauksen ja HD-laitteiston. Antenni- ja kaapeliverkoissa C Moren HD-sisältöjen katselu vaatii katselukortin ja HD-vastaanottimen linkityksen keskenään. Varmista HD-kanavien näkyvyys omalta operaattoriltasi.

Antenniverkon C Moren HD-kanavien vastaanottoa varten tarvitaan Antenna Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi sekä DNA:n antenniverkon lähettimeen suunnattu VHF-antenni. Lisätietoa asiasta dna.fi/hd.

Tutustu myös:

toimiikotelkkarini2020.fi ja hdtvopas.fi, josta kattavasti lisätietoa HD:sta.
Hyväksyttyjen päätelaitteiden lista on nähtävissä sivuilla testatutlaitteet.fi

Lue myös:

    Uusimmat