MTV Uutiset Virtain rikospaikalla: Naapuri näki, kuinka tienvarsi täyttyi poliiseista – poliisi tutkii henkirikosta

1:13
Tältä näyttää Virtain henkrikospaikan pihalla – paikalla useita poliisiajoneuvoja.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli tänään Pirkanmaalla Virroilla useita tunteja kestänyt operaatio, jonka syyksi paljastui henkirikos ja henkirikoksen yritys. MTV Uutiset seurasi, kun poliisin järeät ajoneuvot tekivät lähtöä rikospaikalta.

Tapahtumapaikka on Virroilla Liedenpohjan koulun läheisyydessä, mutta kouluun tapaus ei poliisin mukaan liity.

Poliisi oli saanut väkivaltateosta ilmoituksen kello 8.18. Tapahtumapaikka on tienvarressa haja-asutusalueella.

MTV Uutisten toimittaja Jari Heikkilä oli paikan päällä alkuiltapäivästä, kun poliisioperaatio Liedenpohjassa oli päättymään päin. Paikalleet olleet virkavallan edustajat eivät kommentoineet tilannetta millään tavalla.

Ennen kello kolmea iltapäivällä poliisi tiedotti, että tapauksessa epäillään henkirikosta ja henkirikoksen yritystä.

– Täällä oli vielä hetki sitten poliisin panssaroituja ajoneuvoja, jotka äsken poistuivat paikalta. Tilanne näyttäisi rahoittuneen, Heikkilä kuvaili.

Naapuri näki poliisiautojen rivistön

Aivan tapahtumapaikan läheisyydessä asuva naapuri kertoi MTV Uutisille, että hän oli havahtunut aamupäivällä, kuin tienvarsi täyttyi poliisiautoista. Hän ei ollut kuitenkaan nähnyt väkivaltaisuuksia, joista poliisi sittemmin tiedotti.

Ylen tietojen mukaan paikalla olisi loukkaantunut yksi lapsi ja väkivaltarikoksesta epäilty henkilö olisi ainakin vielä aamupäivällä ollut tavoittamatta.

Operaation myötä Valtatie 66 katkaistiin Virtojen ja Alavuden välillä.Poliisi ohjeisti autoilijoita kulkemaan kiertotie VT18:n kautta Alavudelta Ähtäriin ja sieltä VT68:n kautta Virroille.

Hieman ennen kahta poliisi kertoi purkavansa tiesulkua. Iltapäivällä poliisi tiedotti myös, että rikostutkinta jatkuu tapahtumapaikalla, mutta tapauksesta ei enää tänään tiedoteta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja