MTV Uutiset Pennsylvaniassa: Poliisi jakanut kadun kahtia Bidenin ja Trumpin kannattajien välillä – kummallakin puolella huudetaan

Joe Bidenin kannattajat jo juhlivat Pennsylvaniassa – katso MTV:n kirjeenvaihtajan tuore raportti paikan päältä 1:17
Katso kirjeenvaihtaja Mari Karppisen koko raportti Pennsylvanian kaduilta, jossa vaalien vastakkainsettelu on ylimmillään.

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Mari Karppinen on Philadelphiassa Pennsylvaniassa, missä Joe Biden on mennyt johtoon presidentinvaalien ääntenlaskussa.

Karppinen kertoo, että Joe Bidenin kannattajat ovat innoissaan Bidenin ampaistua Pennsylvaniassa kärkeen.

– Kyllä täällä on aikamoiset demokratian bileet käynnissä. Ihmiset kuuntelevat musiikkia ja tanssivat. Ihmiset huutavat, että kaikki äänet on laskettava. He tietävät, että jos Biden voittaa täällä, niin hänestä tulee seuraava presidentti.

Toisaalta samaisella alueella, toisella puolella katua on istuvan presidentin Donald Trumpin tukijoita.

– He huutavat, että demokraatit yrittävät varastaa vaalit Trumpilta

Karppinen kertoo, että poliisi yrittää pitää tilannetta rauhallisena jännitteiden kasvaessa Trumpin tukijoiden ja Bidenin tukijoiden välillä. Katu on käytännössä jaettu kahtia ehdokkaiden kannattajien välillä.

Mari Karppinen kommentoi Pennsylvanian osavaltion ääntenlaskun käänteitä myös Seitsemän uutisissa – katso raportti tästä:

Mari Karppinen raportoi Pennsylvaniasta, jossa kannatus on kääntynyt Bidenin puoleen – poliisi yrittää kitkeä jännitteitä kadulla 2:22

Lue myös:

    Uusimmat