MTV Uutiset Livessä tänään: Arkaluonteinen tietovuoto sekä synnyttäjien maskisuositus hämmentävät – lisäksi suora raportti Yhdysvalloista

LIVE
MTV Uutiset Live on jatkuva uutiskanava, jonka kautta näkee aina kaikki päivän kiinnostavimmat sisällöt, aina kun tapahtuu. Päivän erikoislähetys nähdään arkisin kello 14.30.

MTV Uutiset Liven kautta näet päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat sisällöt joka päivä. Liven kautta näet aamusta iltaan MTV:n uutisohjelmat ja parhaat palat niin television kuin verkon tarjonnasta.

Lisäksi MTV Uutiset Live näyttää joka arkipäivä kello 14.30 puolen tunnin uutispaketin digitaalisilla alustoilla sekä MTV3-kanavalla. 

Pääaiheet päivittyvät tähän artikkeliin aina aamupäivän aikana. 

Tänään aiheena: 

Katsomalla kello 14.30 alkavan koostelähetyksen saat katsauksen päivän puheenaiheisiin sekä tärkeimpiin uutisiin. Tänään 22.10. aiheena lähetyksessä on muun muassa tietovuoto, jossa arkaluonteisia terapiatietoja on päätynyt rikollisten käsiin. Aihetta kommentoi suorassa lähetyksessä Kyberturvallisuuskeskus. 

Kerromme tuoreimmat tiedot koronaviruksesta ja sen tuomista rajoituksista kansalaisten elämään, käymme Yhdysvalloissa, jossa valmistaudutaan kiivaasti lähestyviin presidentinvaaleihin ja odotetaan ensi yön väittelyä sekä saamme parhaat palat Liigasta perinteisen Liigaviikon kertomana. 

Lähetyksessä kuullaan myös tuoreimmat tiedot Suomesta ja maailmalta sekä nähdään parhaat uutisvideot. 

MTV Uutiset Live on Suomen ensimmäinen jatkuva uutiskanava, jossa nähdään sisältöjä niin uutisista, urheilusta, viihteestä kuin lifestylestä. Kanavan kautta tiedät, mistä juuri nyt puhutaan – on se uutistapahtumia, ilmiöiden taustoittamista tai paikallaoloa nopeissa uutistilanteissa. 

MTV Uutiset Liven löydät ympäri vuorokauden mtvuutiset.fistä sekä mtv-palvelusta. Liveä voi katsoa myös MTV3-kanavalta kello 14.30-15 välillä. Liveä voi seurata myös C Moren kautta. 

MTV Uutiset Livessä voi katsoa myös Uutisaamun lähetyksen arkipäivisin kello 6.25-9.05, Viiden jälkeen -ohjelman parhaat palat sekä illan tv-uutislähetykset aina kello 19 ja kello 22. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja