MTV Uutiset Live tänään kello 14.30: Sukelletaanko Estonian hylylle uudelleen?

Live-ankkuri-Teresa LIVE
MTV Uutiset Live on jatkuva uutiskanava, jonka kautta näkee aina kaikki päivän kiinnostavimmat sisällöt, aina kun tapahtuu. Päivän erikoislähetys nähdään arkisin kello 14.30.

MTV Uutiset Liven kautta näet päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat sisällöt joka päivä. Liven kautta näet aamusta iltaan MTV:n uutisohjelmat ja parhaat palat niin television kuin verkon tarjonnasta.

Lisäksi MTV Uutiset Live näyttää joka arkipäivä kello 14.30 puolen tunnin uutispaketin digitaalisilla alustoilla sekä MTV3-kanavalla. 

Pääaiheet päivittyvät tähän artikkeliin aina aamupäivän aikana. 

Tänään aiheina: 

Katsomalla kello 14.30 alkavan koostelähetyksen saat katsauksen päivän puheenaiheisiin sekä tärkeimpiin uutisiin.

Tänään 18.12. lähetyksessä kerromme uusista Estonia-suunnitelmista. Tänään odotetaan tietoa siitä, aiotaanko Estonian hylylle sukeltaa uudelleen. 

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n tietojen mukaan Ruotsin, Viron ja Suomen onnettomuustutkintaviranomaiset aikovat ilmoittaa uusista sukelluksista Estonian hylylle. Asiasta raportoi lähetyksessä Ruotsin kirjeenvaihtajamme Jukka Lehto

Lisäksi kerromme, miten pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ohjeisti kansalaisia joulun ja uudenvuoden viettoon. 

Ajelimme myös hissillä Husin hoitajan kanssa – miten hississä voi matkustaa mahdollisimman koronaturvallisesti?

Lisäksi kuulemme kuulumisia Britanniassa asuvalta suomalaisnaiselta, joka on jo saanut koronarokotteen. 

Lähetyksessä kuullaan myös tuoreimmat uutiset Suomesta ja maailmalta sekä nähdään parhaat uutisvideot. 

MTV Uutiset Live on Suomen ensimmäinen jatkuva uutiskanava, jossa nähdään sisältöjä niin uutisista, urheilusta, viihteestä kuin lifestylestä. Kanavan kautta tiedät, mistä juuri nyt puhutaan – on se uutistapahtumia, ilmiöiden taustoittamista tai paikallaoloa nopeissa uutistilanteissa. 

MTV Uutiset Liven löydät ympäri vuorokauden mtvuutiset.fistä sekä mtv-palvelusta. Liveä voi katsoa myös MTV3-kanavalta kello 14.30-15 välillä. Liveä voi seurata myös C Moren kautta. 

MTV Uutiset Livessä voi katsoa myös Uutisaamun lähetyksen arkipäivisin kello 6.25-9.05, Viiden jälkeen -ohjelman parhaat palat sekä illan tv-uutislähetykset aina kello 19 ja kello 22. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja