Huuhkajat nappasi rutiinivoiton Liechtensteinista – näin EM-karsintaottelu eteni

Huuhkajat kukisti Liechtensteinin jalkapallon EM-karsintaottelussa 2-0-lukemin. MTV Urheilu seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Liechtenstein-Suomi-ottelun tapahtumaseuranta:

2. puoliaika:

90.00: Ottelu päättyy! Suomi voittaa 2-0-lukemin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Teemu Puki ja Benjamin Källman.

86. min: Benjamin Källman laukoo painavan maanuoliaisen kohti alakulmaa, mutta Thomas Hobi venyy käsineen laukauksen tielle.

82. min: Suomi luo jälleen puolittaisen maalipaikan Liechtensteinin päätyyn, mutta Robin Lodin ja Glen Kamaran kommunikaatio ei pelaa, joten tilanne kuivuu hiljalleen kasaan.

76. min: Rasmus Schüller laukoo vaarallisesti vasemmalla jalallaan, mutta laukaus painuu niukasti yli maalin.

74. min: Huuhkajat hallitsee ottelua mallikkaasti ja luo jatkuvasti painetta Liechtensteinin puolustuspäähän.

68. min: Liechtenstein pääsee kokeilemaan Lukas Hradeckyn torjuntavirettä, kun Michele Polverino laukoo tulisesti, mutta Hradecky poimii pallon syliinsä.

57. min: MAALI! SUOMI 2-0! Lassi Lappalainen tekee häikäisevän soolojuoksun ja tarjoilee pallon Benjamin Källmanille, joka tällää maajoukkueuransa avausosuman.

52. min: Liechtenstein on erittäin lähellä tasoitusosumaa. Dennis Salanovic pääsee nopeaan vastahyökkäykseen, mutta hyökkääjän viimeistely-yritys liruu niukasti ohi maalin.

Toinen puoliaika on käynnissä!

1. puoliaika

45.00: Ensimmäinen puoliaika päättyy. Huuhkajat johtaa ottelua Teemu Pukin osumalla 1-0.

43. min: Suomi on enemmän kuin lähellä siirtyä jo kahden maalin johtoon, mutta Liechtenstein puolustaja putsaa pallon kaksi kertaa maaliviivalta väljemmille vesille.

37. min: MAALI! SUOMI 1-0! Robin Lod keskittää takatolpalle Teemu Pukille, jolla on todella helppo työ sijoittaa pallo tyhjään maaliin.

34. min: Suomi rakentelee jälleen vetopaikan, tällä kertaa Sparville, mutta Hobi torjuu kudin ongelmitta.

28. min: Benjamin Källmanin vuoro laukoa tulisesti, mutta laukaus nousee liiaksi yli maalin.

24. min: Teemu Pukki laukoo vihaisesti oikealta laidalta, mutta kuti painuu takakulmasta ohi.

20. min: Teemu Pukki on karata nokikkain Hobin kanssa, mutta Liechtensteinin maalivahti ehtii palloon ennen suomalaiskärkeä.

14. min: Paulus Arajuuri on todella lähellä nikata Suomen johtoon, mutta pusku suuntautuu vain niukasti yli maalin.

10. min: Jere Uronen keskittää takatolpalla vaanivalle Pukille, jonka laukaus kilpistyy Hobin torjuntaan.

8. min: Huuhkajat hallitsee tällä hetkellä pelivälinettä ja pyrkii rauhallisesti avaamaan vastustajansa puolustusta. Robin Lod pääsee laukomaan, mutta Thomas Hobi torjuu Liechtensteinin maalilla varmasti.

2. min: Suomi luo vaarallisen maalipaikan, kun Teemu Pukki keskittää kohti maalia. Tim Sparv ei saa kuitenkaan kunnollista laukausta aikaiseksi.

Ottelu on käynnissä!

Klo 21.39: Joukkueet saapuvat hiljalleen kentälle. Viiden minuutin päästä ottelu on valmis alkamaan.

Klo 21.25: Suomi ja Liechtenstein ovat kohdanneet arvokisojen karsinnoissa aikaisemmin kaksi kertaa. Tuolloin toinen ottelut päättyivät 1-1-tasapeliin ja Suomen 2-1-voittoon.

Klo 21.10: Huuhkajat on aloittanut EM-karsintansa tyylikkäästi. Kolmen pelatun ottelun jälkeen Suomi on lohkonsa toisella sijalla kuuden pisteensä turvin. Liechtenstein on J-lohkon jumbona ilman pisteitä.

Klo 21.05: Suomen avauskokoonpanoon nousee todellinen yllätysnimi, kun 20-vuotias Benjamin Källman ottaa paikkansa hyökkäyksestä Teemu Pukin rinnalta.

Klo 21.00: Oikein mukavaa tiistai-iltaa ja tervetuloa mukaan liveseurannan pariin. Huuhkajat kohtaa tänään vieraissa Liechtensteinin. Ottelu alkaa 45 minuutin päästä.