MTV:n toimittaja kävi hiihtäjä Janne Immosen kotiovella, kun käry varmistui – Näin kylmä oli vastaanotto

1:14
Katso videolta: Keimo Lehtiniemi kävi Janne Immosen ovella – tällainen oli vastaanotto.

Kun doping-käry paljastui, oli yksi hiihtäjistä harvinaisen vähäsananainen.

Miesten maajoukkueen hiihtäjä Janne Immosen kärysi Jari Isometsän, Mika Myllylän, Harri Kirvesniemen, Milla Jauhon ja Virpi Kuitusen tavoin dopingista Lahden MM-kisoissa 2001.

Kun tieto Immosen kärysti tuli julkisuuteen oli mieheen vaikeaa saada yhteyttä. Immonen julkaisi tiedotteen tapahtuneesta ja päätti linnottautua omaan kotitaloonsa Sotkamoon.

MTV Uutisten toimittaja Keimo Lehtiniemi lähti selvittämään Immosen mietteitä hänen kotiovelleen.

Lehtiniemi vietti Sotkamossa tällöin kaksi päivää. Immoselta ei kuitenkaan haastattelua kovasta yrityksestä huolimatta herunut.

– Jäänyt mieleen, että Immosella oli leveäpohjainen viskilasi kädessä. Oli rauhallinen. Muutama sana vaihdettiin, haastattelua pyysin useita kertoja ja esitin vaihtoehtoja miten se voidaan tehdä. Mutta kyllä hän vain sulki oven ja se oli naps lukossa, Lehtiniemi muistelee.

Ovella kommenteja medialle antoi ainoastaan hänen managerinsa, joka sekin oli lausunnoissaan vähäsanainen.

Lehtiniemi kertoo, että koko Immosen lähipiirissä tunnelma oli epäuskoinen.

– Immonen oli rajavartija ja otin yhteyttä työkavereihin kyselläkseni vähän taustoja ja Immosen luonteesta. Kyllä siinä porukassa epäusko oli suuri koko tapahtumaa kohtaan. Jannelle oli puolustajia selvästi olemassa. He eivät uskoneet siltä syömiseltä tätä lainkaan.

Katso yläpuolelta Keimo Lehtiniemen raportti Immosen ovelta vuodelta 2001.

Missä olit, kun Lahden dopingskandaali synkisti Suomen? –jakso MTV3-kanavalla sunnuntaina 15.1. kello 19.30 ja MTV Katsomossa heti.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja