MTV:n tiedot: Isäpuoli yritti pahoinpidellä lapsen rajusti Vantaalla – poliisi teki huomiota herättäneen operaation perheen kotiin

Poliisi tutkii Vantaalla alaikäiseen lapseen kohdistunutta törkeän pahoinpitelyn yritystä. Tutkinnanjohtaja kuvailee tapausta poikkeukselliseksi. Isäpuolen epäillään yrittäneen tehdä lapselle vakavaa väkivaltaa perheen yhteisessä kodissa.

Itä-Uudenmaan poliisilla oli huhtikuussa asiaan liittyen poliisitehtävä Vantaalla. Poliisi ei ole tiedottanut asiasta. MTV Uutiset sai tiedon asiasta yleisövihjeen perusteella.

Naapurin mukaan perheen asunnolle oli saavuttu useamman poliisipartion voimin, autoin ja moottoripyörin, ja mukana oli myös ambulansseja. Tämä herätti ihmetystä rauhallisena pidetyllä asuinalueella.

Itä-Uudenmaan poliisista vahvistettiin poliisien olleen paikalla kyseisessä osoitteessa ilta-aikaan. Poliisista kerrottiin myös, että kyse oli henkeen ja terveyteen kohdistuvasta tehtävästä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja kuvaili tapausta poikkeukselliseksi, mutta ei suostunut avaamaan asiaa millään muulla tavalla. Rikoskomisario Heidi Niemi vetosi asianosaisten yksityisyydensuojaan.

MTV Uutisten muista lähteistä saamien tietojen perusteella virkavalta oli selvittelemässä paikalla perheen sisäistä, väkivaltaista välikohtausta.

Tapahtumat hämärän peitossa

Viranomaiset epäilevät, että isäpuoli oli yrittänyt pahoinpidellä kouluikäistä lasta rajusti. Poliisi on tutkinut tapausta ainakin törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Tiedossa ei ole, mitä asunnossa tarkalleen tapahtui, mutta rikoslain mukaan kyse on törkeästä pahoinpitelystä, jos henkilö aiheuttaa toiselle vaikean ruumiinvamman, vakavan sairauden tai hengenvaarallisen tilan, rikos tehdään erityisen raa'alla tai julmalla tavalla tai käytetään ampuma- tai teräasetta.

Tässä tapauksessa epäillään siis kyseessä olleen ainakin tällaisen rikoksen yritys. Tiedossa ei ole, mikä epäillyn rikoksen mahdollinen motiivi olisi ollut.

Mies ei ole ollut tutkintavankeudessa asian tiimoilta.

Poliisi on kertonut, ettei se aio tiedottaa tapauksesta. Siksi epäillyn rikoksen yksityiskohdat voivat pysyä pimennossa mahdolliseen oikeudenkäyntiin saakka.

2:14
Katso videolta, kun MTV kävi läpi kouluterveyskyselyn tulokset: Teinien huoltajien taholta kokema henkinen ja fyysinen väkivalta kasvussa 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja