MTV:n syksyn ohjelmisto julki – luvassa rakkautta, yllätyksiä ja tähtipölyä

1:30
Tältä näyttää MTV:n syksyn ohjelmisto – katso, mitä on luvassa!

Tutustu MTV3, Sub ja AVA -kanavien sekä mtv-palvelun ja C Moren ohjelmasyksyyn.

Syksylla on jälleen lupa nauttia viihdyttävien ohjelmien parissa. MTV:n monipuolinen ohjelmisto tuo tv:n katsojille tuttuja suosikkeja – myös uusin kääntein – sekä aivan uusia tulokkaita. 

Viihdeohjelmat 

MTV on tulevana syksynä jälleen viihdeohjelmien koti. Mukana on tuttuja suosikkeja uusin jaksoin uutuuksia unohtamatta. Säihkyvä supersuosikki Tanssii Tähtien Kanssa, kiihkeästi odotettu Love Island Suomi, uudet yökyläilyt Maria Veitolan kanssa ja monet muut pitävät huolen siitä, että syksy kuluu tutun laatuviihteen parissa!  

Uutta on muun muassa se, että rakastettu Tanhupallo saa syksyllä oman ohjelmansa, ansaitusti! Hulvaton uusi gameshow Game of Games puolestaan saattaa olla kreiseintä, mitä hetkeen on televisiossa niin ikään syksyllä nähtävän Masked Singer Suomen jälkeen nähty. 

Love Island Suomi

ma 16.8. klo 21 alkaen, AVA ja mtv-palvelu, ensimmäinen viikko nähdään myös MTV3-kanavalla 

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi jatkuu elokuussa entistä kuumempana ja kiinnostavampana! Tällä kertaa ohjelman kotikanavana toimii AVA, ja mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia aiemmin.  

Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti!  

Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.  

Maajussille morsian 

ma 23.8. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Maajussille morsiamen 14. kaudella rakkautta on etsimässä maajusseja ja maajussittaria, joiden kanssa päästään tutustumaan monipuolisesti maaseudun yrittäjyyteen. Mukana on niin perinteikkäitä viljatilallisia kuin ravintolan pitäjää ja hevosyrittäjää. Ikähaarukaltaan maajussit ovat 20-50-vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea aina Kuopiosta Vihtiin ja itäisestä Lemistä Länsi-Suomen Kauvatsaan.

Toiset heistä etsivät rakkautta ensimmäistä kertaa ja toiset taas toivovat löytävänsä vielä kerran ihmisen, jonka kanssa voisi loppuelämän kulkea rinnakkain.  Kaikkia maajusseja kuitenkin yhdistää kiintymys luontoon ja maaseutuun ja mikä tärkeintä - jokainen heistä on valmis kohtaamaan elämänsä rakkauden! Ohjelman juontaa Vappu Pimiä. Neljä kauden aikana seurattavaa maajussia ja kauteen liittyvät erikoisuudet syksyllä.

Masked Singer Suomi 

28.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista! Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa. Uudella kaudella hahmoja on kilpailussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin! 

Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori

Masked Singer: Maskin takana 
28.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Masked Singer: Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin Masked Singer Suomi -ohjelman jakso päättyy. Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa nyt kaiken! Mihin mystiset vihjeet viittasivat, millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli?

Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua. 

Tanssii Tähtien Kanssa 

su 29.8. klo 19.30 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Viihteen megaottelija Tanssii Tähtien Kanssa palaa jälleen valaisemaan suomalaisten syysiltoja! Sarjan 14. kaudella 12 eri aloilta tuttua tähteä on valmiina heittäytymään tanssin pyörteisiin ja ylittämään itsensä monin eri tavoin. Luvassa on taatusti yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen.

Rakastetut tuomarit Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla. Ohjelman juontavat tietenkin Suomen suosituimmat juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Myös Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jakso nähdään tulevana syksynä. Illan aikana kerätään tuttuun tapaan varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle. 

Tanssikupla 
ma 30.8. alkaenmtv-palvelu 

Tulevan TTK-kauden täydentää mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu.

Suomen kaunein koti

ti 31.8. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Suosittu Suomen kaunein koti -ohjelma alkaa taas syksyllä. Kyseessä on entistäkin kauniimpi, mutta myös pidempi kausi! Aikaisemmista kausista tutut tuomarit, toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio pääsevät kurkistamaan erilaisiin persoonallisiin koteihin kauden aikana niin etelässä, pohjoisessa, lännessä kuin idässä. 

Loppuvuodesta käydään jouluisissa kodeissa kolmessa Suomen kaunein koti: Joulukodit -jaksoissa Hanna Sumarin johdolla. Joulujaksoissa tutustutaan tunnelmallisiin joulusisustuksiin ja saadaan ihania joulukoristeluvinkkejä. 

Ensitreffit alttarilla 

ti 31.8. klo 21 alkaen,MTV3 ja mtv-palvelu 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Neljä rohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Sarjan kahdeksannella kaudella palataan perusasioiden äärelle ja kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Parit muuttavat yhteen ja kohtaavat niin arjen haasteet kuin juhlahetketkin yhdessä. Toisaalta kaudella mietitään myös, miten tärkeää erillisyys ja oma aika ovat parisuhteen onnistumiselle. 

Asiantuntijoiden avustuksella pariskunnat tutustuvat toisiinsa ja toistensa tapoihin elää, sekä pureutuvat parisuhteen ydinkysymyksiin, kuten mistä rakkaus ja kumppanuus syntyvät. Tärkeäksi teemaksi nousee myös sitoutuminen – miten treffipalveluiden ylitarjonnan ja nopeiden torjuntojen yhteiskunnassa osaisi pysähtyä yhden ihmisen kohdalle selvittämään, miten juuri hän voisi olla se, joka saa hymyn kasvoillesi joka aamu? 

Elämä Lapselle -konsertti
ke 8.9. klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu 

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Elämä Lapselle -konsertti esitetään suorana lähetyksenä. Joulun alla nähdään myös tunnelmallinen JouluMielelle-konsertti. 

Jussi-gaala 
ke 15.9. klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu 

Vuoden 2020 parhaille suomalaisia elokuville jaetaan Jussi-palkinnot keskiviikkona 15.9.2021. Jussi-palkintojen jako esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. 

Kaappaus keittiössä 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Huippukokki Kari ”Kape” Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi, kun Kaappaus keittiössä jatkuu uusin jaksoin. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia.

Kyytiä saavat niin jokapäiväiset pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä Kapen johdolla taas kodin paras paikka!  

Yökylässä Maria Veitola 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Viidesti Venla-palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen! Sarjan seitsemännellä kaudella vieraillaan taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Yökylämatkat vievät läpi Suomen ja luvassa on lumisia maisemia sekä kauniita kesäiltoja. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin. 

Posse 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Katsojien ikisuosikki Posse palaa käynnistämään viikonloput 9. Kaudellaan. Aku Hirviniemi, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaska Saariluoma ja Kalle Lamberg tekevät kaikkensa, että Possentait ovat täynnä tuttua ja turvallista sekä uutta ja turvatonta! Suomen ykköstähdet saavat laittaa itsensä täysillä peliin niin studiossa kuin inserteissä. Luvassa on täyslaidallinen pelejä, haastatteluita, yllätyksiä ja sketsejä, eli kaikkea maan ja taivaan väliltä ja laidasta laitaan. Ota mukava asento ja valmistaudu nauttimaan sillä perjantait on pelastettu!  

Tanhupallon oma ohjelma


syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Rakastettu Tanhupallo saa oman ohjelman! Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa pääsemme elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna. Tanhupallo ja Karvamato käyvät läpi viikon tärkeimmät uutiset, vastaavat katsojien lähettämiin kirjeisiin ja viettävät aikaa erilaisten askartelupuuhien parissa.

Tanhupallon vieraaksi saapuu myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä terapiahetkeen, jossa paitsi kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset, myös tarkastetaan stressikäyrät. Luvassa on pieniä havaintoja, suuria kysymyksiä ja lapsen kokoisia vastauksia niihin.  

4:10
Videolla Tanhupallo kertoo tulevasta ohjelmastaan 

Olet mitä syöt 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Julkkisten jääkaapit ja ruokapäiväkirjat pääsevät taas Pippa Laukan syyniin uudella Olet mitä syöt -kaudella. Terveys ja hyvinvointi edellä ohjelmassa korjataan tähtien kummallisia ja karmivia elämäntapoja. Loistavien yksilösuoritusten lisäksi uudella kaudella nähdään osallistujina myös julkisuudesta tuttuja pariskuntia. Mutta meneekö yhteinen projekti tsemppaamisen vai kilpailemisen puolelle? 

Kuokkavieras Kataja 
 

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu 

Janne Katajalla, kameramies Hannu Pyyhtiällä ja äänimies Sami Aurulla on missio: he haluavat ottaa selvää kuinka vieraanvaraisia suomalaiset paikkakunnat oikein ovat. Kaverukset viettävät 36 tuntia suomalaisella paikkakunnalla vain asukkaiden vieraanvaraisuuteen nojaten: yösijat, ateriat, kahvitukset, tutustumiset paikan nähtävyyksiin – kaikki pitää saada pyytämällä paikkakunnan asukkailta. Mitään ei sovita etukäteen, kaikki tapahtumat ovat aitoja yllätyksiä!  

Kuokkavieras Kataja on aidosti hauska ja sattumia täynnä oleva reality-ohjelma: ohjelman ydin on lukemattomien tavallisten suomalaisten kohtaaminen sekä tapahtumien ennakoimattomuus ja aito yllätyksellisyys. Kun Janne, kuvaaja Hannu ja äänittäjä Sami lähtevät liikkeelle, ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. 

Aarrepaja 

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu 

Meillä kaikilla on esineitä ja tavaroita, joiden arvo on mittaamaton. Niissä piilee tarinoita, joita emme halua ikinä unohtaa. Uudessa hyvänmielen ohjelmassa vanhat ja risat tavarat saavat uuden elämän ja vievät muistoja eteenpäin sukupolvelta seuraavalle. Aarrepaja-ohjelman keskiössä ovat uskomattomat ja liikuttavat tarinat esineiden menneisyydestä ja ihmisistä, joille ne ovat tärkeitä. Tarinat luovat herkän ja kauniin tunnelman ja asettavat merkityksen entisöinnin arvolle. Joskus voi olla niin, ettei mitään muuta ole enää jäljellä, kuin tämä esine ja sen muisto. 

Entisöinti tapahtuu idyllisessä pajassa, jossa maamme taitavimmat käsityöläiset näyttävät upean ammattitaitonsa. Heidän työnsä ja etuoikeutensa on herättää nämä tärkeät tavarat uudelleen henkiin.  Heidän tarkkaa työskentelyään seurataan läheltä samalla, kun he kertovat prosessista ja eläytyvät ihmisten muistoihin ja tarinoihin. Sarja perustuu BBC:n erittäin suosittuun formaattiin Repair Shop, joka on niittänyt mainetta ympäri Eurooppaa. Ohjelman juontaa Jenni Pääskysaari.  

Tolpalla 

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu 

Taksikyyti kuuluu suomalaisten elämään vauvasta vaariin, syntymästä kuolemaan, juhlaan ja arkeen. Tolpalla on uusi kotimainen sarja, jossa hypätään taksien kyytiin ympäri Suomen aina Nuorgamista Hankoon. Pääosassa ovat Suomen persoonallisimmat ja hauskimmat taksikuskit takapenkkien tarinoita ja tavallisia suomalaisia kyyditettäviä unohtamatta. Jokaisella kyytiläisellä on oma tarinansa, ja näihin tarinoihin uudessa lämminhenkisessä ja hauskassa sarjassa tutustutaan. Sarjaa kuvataan paraikaa ympäri Suomea. 

Game of Games Suomi 

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu 

Hulvaton koko perheen viihdeohjelma Game of Games Suomi on suurin ja kreisein gameshow, mitä on nähty - massiivinen puolentoista tunnin viihdepläjäys, jonka seurassa ei tule sekunniksikaan tylsää! Jokaisessa jaksossa parikymmentä kilpailijaa saa mahdollisuuden tavoitella jakson pääpottia, 20 000 euroa, sekä kokemaan temppuja, joihin heillä ei normaalielämässä olisi mahdollisuuksia. Game of Gamesin pelistudio on kuin sirkuksen ja huvipuiston välimuoto. Kilpailijoita muun muassa pudotetaan korkeuksista, lennätetään taivaalle, uitetaan limassa ja vaahdossa, ammutaan hammastahnalla ja syötetään hirviölle. 

Game of Games Suomi -ohjelmaa vetävät sydänystävykset Janne Kataja ja Aku Hirviniemi, jotka pääsevät ensimmäistä kertaa tekemään yhteistyötä viihdeohjelman juontajina. Ohjelma perustuu Warner Horizon Televisionin kehittämään huippusuosittuun formaattiin Ellen's Game of Games, jota luotsaa juontajatähti Ellen DeGeneres

Viisi miestä viikossa 

myöhemmin syksyllä, Sub ja mtv-palvelu 

Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja jäljelle jää se, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. Kuka varastaa huomion, jääkö joku jalkoihin ja kenellä pysyy pokeri? Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen? 

Draamat ja komediat 

Draaman ja komedian ystävät pääsevät nauttimaan syksyllä C More -alkuperäissarjoista, kuten uudesta Karkurit-jännäristä ja palkitusta Sunnuntailounaasta MTV3-kanavan ja mtv-palvelun puolelta.

C Moren kotimaiseen draamasyksyyn mahtuu peräti viisi kokonaan uutta C More -alkuperäissarjaa sekä odotettu uusi kausi valtavaan suosioon noussutta Rantabaaria.

Salatut elämät 

elokuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Salatut elämät jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa. Pihlajakadun syksyssä lemmenkiuas helottaa kuumana. Riittääkö kenellekään enää löylyt vain yhden unelmien kumppanin kanssa? Joka suuntaan höyryämisestä seuraa lopulta aina vain sydänsuruja ja solmuja. Samalla kun jonkun ajatukset alkavat pahasti hämärtyä, kirkastuu toisen mielessä koston tärkeys. Onni potkii vihdoin raikulipoikaa rahan muodossa, mutta äkkirikkaus tuo monenmoista uutta pulmaa tullessaan. Aina voi keisari ostaa uudet vaatteet, mutta mikään mammona tai mahti ei takaa onnea rakkauselämässä Pihlajakadulla.  

Maria Kallio

19.8. alkaen, C More 

C Moren elokuun odotetuin uutuus on varmasti Leena Lehtolaisen rakastettujen Maria Kallio -dekkareiden pohjalta tehty uusi C More -alkuperäissarja. Nimiroolissa Maria Kalliona nähdään Elena Leeve (Sunnuntailounas, Onnela) ja draamasarjan muissa rooleissa muun muassa Leo Honkonen, Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Markus Järvenpää, Alex Anton, Carl-Kristian Rundmanja Matti Leino. Uutuussarja lähtee käyntiin Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju.

Onnela  

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

C More -alkuperäissarja Onnelan neljäs kausi saadaan syyskuussa MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun! Uudella kaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Eero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia. Naapuri Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauvaan liittyvistä asioista. Antti on hautaamassa rakasta äitiään ja kokee odottamattomia tilanteita Saaran sukulaisten rientäessä tukemaan häntä.

Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aallon (Max Forsman) perhe kohtaa arvaamattomia haasteita, kun naapuriin muuttaa uusi pariskunta (Kari Heiskanen ja Annu Valonen). Aaltojen kaikki suunnitelmat eivät ole heidän mieleensä, ja naapurisodan ainekset ovat valmiina. Markus tajuaa, että on aika ottaa koti-isyys haltuun ja antaa välillä Meten toteuttaa haaveitaan. 

Sunnuntailounas 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Kolmesti Kultainen Venla -palkitun C More -alkuperäissarja Sunnuntailounaan kolmannella kaudella ateriahetket muuttuvat entistäkin kovemmaksi taisteluksi saada oma tarina kuuluviin. Eevi (Elena Leeve) jatkaa itsensä vimmaista etsimistä, ja uskaltautuu yrittämään korjata äitisuhdettaan. Kuvioihin asteleva äiti (Mari Rantasila) kokee, ettei Tauno (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Taneli Mäkelä), pärjää lasten kriisien kanssa yksin ja alkaa tunkea itseään sunnuntailounaille. Mukana kuvioissa ovat tuttuun tapaan myös Taavi (Santtu Karvonen), Severi (Samuli Niittymäki) ja Jani (Jarkko Niemi). Kolmannen kauden käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa peräti kahdella Kultainen Venla -käsikirjoituspystillä Sunnuntailounaasta palkittu Atte Järvinen. 

Karkurit 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

Karkurit-sarjan keskiössä on poliisin erikoisyksikkö, joka paikantaa paenneita rikollisia sekä Suomesta että ulkomailta. Yksikkö toimii osana EU:n laajuista FAST-verkostoa (Fugitive Active Search Team) ja se koostuu erityiskoulutuksen saaneista rikostutkijoista. Jokaisessa sarjan jaksossa paneudutaan syvällisesti yksittäisen karkurin profiiliin, mutta sarjan päähenkilöt eivät pääse poliisityössään täysin eroon henkilökohtaisista vaikuttimistaan. C More -alkuperäissarjassa nähdään upea näyttelijäkaarti, kun mukana ovat muun muassa Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Anna Böhm, Kristo Salminen, Rea Mauranen, Deogracias Masomin ja Mikko Leppilampi. 

Rantabaari, 4. kausi
syyskuussa, C More 

Rantabaari-sarjan fanit voivat huokaista helpotuksesta, kun C More -alkuperäissarjasuosikki saa jatkoa syksyllä! Neljännellä kaudella Trissa-rantabaarin kipparit ovat vaihtuneet ja ympäristössä on uusien tuttavuuksien lisäksi monenlaista vireää bisnestä. Uutuuden ilo ei välttämättä pitkälle kanna, jos selvittämättömät asiat alkavat pulpahdella pintaan.
Karuselli

syyskuussa, C More 

C More -alkuperäissarjauutuus Karuselli on komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarjan kymmenen itsenäisen tarinan sisältävää jaksoa kuvaavat tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Sarjan ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Kari Hietalahti ja Petteri Summanen, joka vastaa myös ohjauksesta. Myös näyttelijäkaarti on huipputasoa, ja erillisten jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen,Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen ja Saara Kotkaniemi, joista osa näyttelee useammassakin jaksossa. Toden ja absurdin maailman yhdistelmä on ajankohtainen ja oivaltava kuvaus Suomesta vuonna 2021.

Pahan väri
myöhemmin syksyllä, 
C More 

Suomalaisten sarjamurhaajien hyytäviin tarinoihin ja mielenmaisemaan sukeltavassa More -draamasarjauutuudesta Pahan väri on varmasti tulossa yksi syksyn puhututtavimpia tapauksia. Milka Ahlroth, Eero Ritala ja Jukka Puotila näyttelevät true crime -draamassa huipputason lääkäreitä, jotka saavat tehtäväkseen selvittää tieteen keinoin, mikä lopulta on syyntakeisen ja syyntakeettoman ero suomalaisen oikeusjärjestelmän edessä. Kohteina heillä ovat Hanskakuristajan, Myrkyttäjähoitajan ja Sarjahukuttajan tapaukset, ja Suomen tunnetuimpia sarjamurhaajia näyttelevät Jukka Rasila,Jaana Saarinen ja Kari Hietalahti. Pahan väri -sarjan pääkäsikirjoittaja on muun muassa palkitusta Aallonmurtaja-sarjasta tunnettuMiira Karhula. Sarjan ohjauksesta vastaavat Olli Ilpo Salonen ja Aleksi Delikouras.

DikDek Painajainen kummitustalossa
Myöhemmin syksyllä, 
C More 

Juha Vuorisensuuresti fanitetun DikDek-kirjasarjan hahmot heräävät henkiin uudessa komediasarjassa DikDek Painajainen kummitustalossa. Luvassa on täysin uusi, Vuoriselle tunnistettavalla mustalla huumorilla höystetty tarina, joka menee vielä DikDek-kirjojakin hullumpaan suuntaan. Räävitön ja vauhdikas C More -alkuperäissarja julkaistaan C Moressa loppusyksystä 2021.

Hautalehto: Kylmä syli

myöhemmin syksyllä, C More

Loppusyksyn koukuttavasta C More -tarjonnasta löytyy Christian Rönnbackan menestyskirjaan pohjautuva Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarja. Kahdeksanosaisessa C More -alkuperäissarjassa rikoskomisario Antti Hautalehto tutkii nuorten miesten kylmääviä hukkumistapauksia Porvoossa. Sarjan pääosassa nähdään Mikko Leppilampi ja muissa rooleissa muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Marja Salo ja Inka Kallén.

Uutis- ja ajankohtaisohjelmat 

MTV Uutiset täyttää syksyllä 40 vuotta! Juhlavuosi jatkuu keväällä alkaneen Missä olit kun? -sarjan uusilla jaksoilla ja itse juhlapäivänä nähdään pitkä juhlalähetys. MTV Uutiset jatkaa ankkurina maailman tapahtumiin varhaisesta Uutisaamusta illan uutislähetyksiin ja ajankohtaisohjelmiin. 

Uutisaamu 

jatkuu suoraan kesästä syksyyn, MTV3 ja mtv-palvelu 

Uutisaamu tarttuu joka arkiaamu puolen tunnin välein tuoreimpiin uutisiin, urheilutuloksiin ja säätietoihin. Studio-osioissa uutisten välillä keskitytään ajankohtaisten tapahtumien ja ilmiöiden taustoihin. Näissä osioissa nähdään myös tiukkaa debattia yhteiskunnallisista kysymyksistä. Uutisaamu MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 6.25 alkaen.  

Viiden jälkeen 
16.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

Arki-iltojen ajankohtaisin seuralainen, Viiden jälkeen, palaa MTV3-kanavalle jälleen elokuussa. Viiden jälkeen tarjoaa päivän uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet sekä rennon letkeän tunnelman arjen kiireiden keskelle. Viiden jälkeen kutsuu studioon myös kuunnelluimmat artistit, seuratuimmat näyttelijät ja eduskuntakauden kohutuimmat poliitikot. 

Missä olit kun? 

23.8. klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu 

Keväällä alkaneessa MTV Uutisten 40-vuotisjuhlavuoden erikoisohjelmasarjassa palautetaan mieliin merkityksellisiä uutistapahtumia. MTV:n lähetysarkistot avautuvat syksylläkin viidestä eri aiheesta ja tapahtumia muistellaan lisäksi asiaan liittyvien vieraiden kera.  

Syksyn jaksoissa muistellaan Estonian uppoamista muun muassa laivalta pelastuneen Petter Ehrsteinin kanssa, Suomen tuhoisinta liikenneonnettomuutta Konginkankaalla bussissa mukana olleen Saana Kivirannan kanssa ja Turun terrori-iskua puukottajaa jahdanneen Arya Rashidin kanssa. Omat kokoamajaksonsa nähdään myös urheilun voitokkaista suomalaishetkistä sekä hieman hullummista, erikoisimmista ja positiivisista uutistapahtumista. 

Rikospaikka: True Crime Suomi
ma 30.8. klo 21.30, MTV3 ja mtv-palvelu 

Rikospaikka: True Crime Suomi -sarjaan on poimittu mukaan puhuttaneimpia tapauksia Suomen rikoshistoriassa. Kukin puolituntinen jakso pitää sisällään kaksi rikostapausta, jossa perehdytään MTV:n rikostoimittajien Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen luotsaamana sen yksityiskohtiin. 

MTV Uutiset 40 vuotta -juhlalähetys 
ke 1.9. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu 

MTV Uutiset täyttää 40 vuotta. Uutisrikasta taivalta ja juhlapäivää juhlistetaan kaksituntisella suoralla erikoislähetyksellä. Ohjelmassa kerrotaan toimituksen työstä, katsotaan sekä uutisten tulevaisuuteen että menneisyyteen ja viihdytään tähtiartistien seurassa. Katsojilla on juhlalähetyksessä myös tärkeä rooli, sillä he pääsevät jo ennakolta äänestämään juhlassa paljastettavaa kaikkien aikojen loppukevennystä sekä esittämään kysymyksiä uutisten tekemisestä.  

Rikospaikka 

syyskuussa 
MTV3 ja mtv-palvelu 

Rikospaikan 10. kausi starttaa MTV3-kanavalla syyskuussa. Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen johdattavat katsojat jälleen rikostoimittajien sisäpiiriin. Rikospaikassa haastatellaan poliiseja, rikollisia, rikosten uhreja sekä heidän omaisiaan tasapuolisella, pitkän kokemuksen hiomalla tyylillä sekä perehdytä. Rikospaikka on Suomen ainoa rikosohjelma, jonka tekijöinä ovat oman alansa tinkimättömät ammattilaiset. 

Asian ytimessä Jaakko Loikkanen 

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu 

MTV Uutisten ajankohtaisohjelmassa pureudutaan viikon puheenaiheisiin ja uutistapahtumiin tiistai-iltaisin Kymmenen uutisten jälkeen. Jaakko Loikkasen pöytään istuvat vallanpitäjät, yritysjohtajat ja asiantuntijat maan huipulta. Ohjelmassa haetaan vastauksia aiheiden tärkeimpiin kysymyksiin niin pitkään, että myös vastaukset kuullaan. Taustoittavat uutisreportaasit lisäävät ymmärrystä ajankohtaisiin aiheisiin ja tuovat uutisagendalle myös uusia aiheita. 

Kansainväliset ohjelmat 

MTV:n syksyn kansainväliset sarjat hauskuuttavat ja viihdyttävät erityisesti mtv-palvelussa, joka on muun muassa lukuisten mahtavien rakkausrealityiden koti! Striimata voi niin kansainvälisiä versioita Love Islandista, Maajussille morsiamesta kuin Viisi miestä viikosta –sarjasta. Monipuolinen ohjelmisto sisältää myös rutkasti dokumentteja.

Subilla nähtävät ulkomaiset sarjat, kuten Suurmestari UK ja Schitt’s Creekin loput tuotantokaudet on nähtävissä myös mtv-palvelussa. C Moren kattaukseen lukeutuvat puolestaan lukuisat laatusarjat maailmalta, ruotsalaisia C More -alkuperäissarjoja unohtamatta. 

Unelma-asunto auringon alta
ti 3.8. alkaen, AVA ja mtv-palvelu

AVAlla kevätkaudella alkanut lifestylesarja Unelma-asunto auringon alta (A Place in the Sun) palaa uusin, 5. kauden jaksoin kaikkien asuntorealityjen ystävien iloksi elokuussa! Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. 

Why Women Kill

3.8. alkaen, C More

Why Women Kill esittelee kolmen eri aikakausina elävän naisen tarinan tummasävyisessä draamakomediassa. Sarjan tähtinä nähdään Ginnifer Goodwin (Big Love) omistautuneena 60-luvun kotirouvana, Lucy Liu (Kill Bill) 80-luvun seurapiirikuningattarena ja Kirby Howell-Babtistetämän päivän feministijuristina. Sarjassa seurataan miten naisten roolit ovat vuosikymmenten varrella muuttuneet, mutta miten heidän reaktionsa petokseen eivät.

Suurmestari UK 

ma 9.8. alkaen, Sub ja mtv-palvelu 

Subin syksyn alkuillat on omistettu Suomessakin riemastuttaneen Suurmestarin alkuperäiselle brittiversiolle. Suurmestarina nähdään stand up -koomikko Greg Davies ja hänen oikeana kätenään Taskmaster-formaatin kehittänyt Alex HorneDavies ja Horne saavat jokaisella tuotantokaudella vieraakseen viisi vakiokilpailijaa - pääosin koomikkoja – jotka kisailevat Suurmestarin antamissa erikoisissa haastetehtävissä.  

Subilla Suurmestari UK:ta esitetään maanantaista keskiviikkoon klo 18. Kaudet alkavat aivan sarjan alusta, vuonna 2015 Briteissä esitetystä ykköskaudesta. Syksyn mittaan nähdään neljä tuotantokautta.  

Eden
11.8. alkaen, C More

Eden-mysteerisarjan keskiössä on idyllinen Australian rannikkokaupunki, jossa nuoren naisen katoaminen käynnistää järkyttävän tapahtumaketjun, joka tuo päivänvaloon yhteisön synkät salaisuudet.

ZeroZeroZero
11.8. alkaen, C More

Italialaisessa rikosdraamasarjassa seurataan kokaiinilastin matkaa Eurooppaan. Lastin tilaaja on vaikutusvaltainen italialaisten rikollisten kartelli ja se lähtee matkaan Atlantin ylitykseen Meksikosta.

Agatha Christien Sven Hjerson
16.8. alkaen, C More

Eläkkeelle jäänyt mestaridekkari Sven Hjerson (Johan Rheborg, Solsidan) elää tavallista elämää vegaaniruokaan, laajamittaisen vinyylilevykokoelmaansa ja ehtymättömään juorunnälkäänsä keskittyen. Reality-tv-tuottaja Klara Sandberg (Hanna Alström, Kingsman, Sameblod) metsästää uutta hittishow’ta ja keksii kohteeksi Hjersonin. Ainoa ongelma on, että Klara ei ole koskaan tavannutkaan Hjersonia. C More -alkuperäissarja pohjautuu Agatha Christien kirjoihin. 

Schitt’s Creek 

ke 25.8. alkaen, Sub ja mtv-palvelu 

Kesän ajaksi tauolle jäävän Schitt’s Creekin loput kolme tuotantokautta nelosesta kutoseen esitetään Subilla tutulla ohjelmapaikalla keskiviikkoiltaisin kolmen jakson putkessa. Palkittu kanadalaiskomedia kasvatti suosiotaan Yhdysvalloissa ja kotimaassaan kausi kaudelta, ja viimeinen eli kuudes tuotantokausi putsasi tv-alan palkintopöydät. Sarjaa tähdittävät Eugene Levy, Dan Levy, Catherine O’Hara ja Annie Murphy

Pidätä hengitystä!
27.8. alkaen, C More

C More -alkuperäissarjassa Pidätä hengitystä! (Håll andan!) seurataan kolmea ruotsalaista teini-ikäistä erilaisista taustoista. Heidän kohdatessaan konfliktit ovat väistämättömiä, mutta mitä tapahtuukaan, kun he alkavat ihastua toisiinsa?

9/11: CIA vs. Bin Laden 
syyskuussa, Sub ja mtv-palvelu 

Syyskuussa tulee 20 vuotta tuhoisista New Yorkin terrori-iskuista. Syyskuussa mtv-palvelussa julkaistavassa ja Subilla esitettävässä dokumentissa kerrataan, miten iskujen takana ollut Osama bin Laden saatiin vuosikausien etsinnän jälkeen kiinni, mitä kaikkea se vaati ja millaisia takaiskuja miesjahti koki.  

Gåsmamman, 5. kausi
syyskuussa, C More

Alexandra Rapaport palaa Sonjan rooliin uudella C More -alkuperäissarjakaudella! On kulunut muutama vuosi siitä, kun Sonja lavasti oman kuolemansa noustakseen kansainvälisen rikollisliigan johtoon. Sonjan jatkaessa elämäänsä ulkomailla, hänen perheensä ja ystävänsä uskovat hänen olevan kuollut.

Yellowstone, 3. kausi
syyskuussa, C More

Kevin Costnerin näyttelemän John Duttonin perhettä uhkaavat Yellowstone-sarjan kolmannella kaudella uudet viholliset ja houkuttelevat bisnesdiilit. Hänen onkin muodostettava yllättävä liitto Kaycen, Bethin ja Jamien kanssa.

Zoey’s Extraordinary Playlist
syyskuussa, C More

Nuori nainen huomaa omaavansa kyvyn kuulla muiden ihmisten syvimmät ajatukset lauluina ja musikaalikappaleina. Musiikkipainotteisen draamakomediasarjan tähtenä nähdään Jane Levy (Suburgatory).

Realitysuosikit
syksyllä, AVA

The Real Housewives of Orange County -sarja jatkuu 15. tuotantokauden ja New Yorkin luksuslukaalit  9. tuotantokauden jaksoilla AVAn syksyssä. Orange Countyn kotirouvien joukkoon liittyy tällä kaudella uusi kasvo, Elizabeth Lyn Vargas, joka on hiljattain eronnut pitkästä avioliitostaan ja on valmis aloittamaan uuden luvun elämästään O.C:ssä. New Yorkin luksuslukaaleissa on niin ikään luvassa uusi tulokas: tuttujen välittäjien joukkoon astelee sarjan ensimmäinen naispuolinen asuntokauppias Kristen Jordan, joka on kolmen pienen lapsen äiti ja pyörittää omaa firmaansa huipputuloksin. Syksyllä heitetään myös hyvästejä, kun supersuositut Kardashianit nähdään viimeisen, 20. tuotantokauden jaksojen merkeissä.

Love Island USA

myöhemmin syksyllä, mtv-palveluja C More

Rakkauden kesä jatkuu pitkälle pimeneviin iltoihin Love Island Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa! Love Island USA:n kolmannella tuotantokaudella saarelaisten rakkauden saarena toimii Havaiji. Sarjan jokainen kausi on tehty uudessa lokaatiossa: ykköskausi tehtiin Fijillä ja toinen kausi pandemian vuoksi erikoisolosuhteissa Las Vegasissa. Ohjelman juontaa Arielle Vandenberg ja kertojana kuullaan Matthew Hoffmania. 

The Beast Must Die

myöhemmin syksyllä, AVA ja mtv-palvelu

Dome Karukosken ohjaama brittiläinen sarjauutuus The Beast Must Die esitetään syksyllä AVAlla ja mtv-palvelussa. Kuusiosainen trillerisarja kertoo surevasta äidistä, joka tunkeutuu poikansa tappajaksi uskomansa miehen elämään. Sivuroolissa nähdään myös suomalaisnäyttelijä Elina Knihtilä. Sarja esitetään kesällä C Moressa. 

Vain mtv-palvelussa 

Tanssikupla 
ma 30.8. alkaen, mtv-palvelu 

Tulevan TTK-kauden täydentää mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu. Kamera seuraa tanssijoita niin live-lähetyspäivinä kuin tanssiharjoituksissa sekä näyttää vilauksen tanssijoiden arjesta ja elämästä tanssisyksyn aikana. Luvassa on jännitystä, tunteita ja kulissien takaista elämää jota katsojat eivät ole tätä ennen päässeet näkemään.  

Maajussille morsian AustraliaMaajussille morsian Norja 

myöhemmin syksyllä, mtv-palvelu 

Maajussit etsivät kumppania tänä syksynä myös kaukana maapallon toisella puolen Australiassa sekä naapurimaassa Norjassa. Sekä Australian (The Farmer Wants a Wife) että Norjan (Jakten på kjærligheten) Maajussille morsianta saadaan syksyllä mtv-palveluun kahden kauden verran, Australian versiosta nähdään kaudet 10 ja 11, Norjan versiosta 15 ja 16. 

Viisi miestä viikossa UK 
myöhemmin syksyllä, mtv-palvelu 

Brittien Viisi miestä viikossa (Five Guys a Week) täydentää mtv-palvelun rakkausrealitykattausta tulevana syksynä. Sarjassa sinkkunainen kutsuu viisi miestä luokseen viikoksi asumaan. Jokaisessa jaksossa tapaamme eri sinkut, kuten hiljattain eronneen, kiltin tytön mainettaan ravistelevan Amyn sekä ja takaisin deittailun pariin uskaltautuvan, kahdeksan vuotta sitten leskeksi jääneen Susanin. Syksyn mittaan mtv-palvelussa julkaistaan sarjasta kaksi ensimmäistä tuotantokautta. 

Secrets of an ISIS smartphone 

elokuussa, mtv-palvelu 

Älypuhelimet pitävät sisällään monenlaista sisältöä ihmisten henkilökohtaisesta elämästä - sellaistakin, josta ei haluta hiiskua muille. Elokuussa mtv-palvelussa julkaistavassa dokumentissa journalisti Mobeen Azhar yrittää ymmärtää kolmen Isisin riveihin lähteneen brittimiehen toimia tutkimalla heidän älypuhelimiensa sisältöä. MIkä sai heidät - hyvin erilaisista taustoista tulleet britit - liittymään terrorijärjestöön arviolta 850 muun brittiläisen tavoin? 

Welcome to Norway 
myöhemmin syksyllä, mtv-palvelu 

Menestynyttä norjalaista liikemiestä puukotettiin kotonaan useita kertoja. Hän selvisi hädin tuskin hengissä, ja päätyi myös viettämään kahdeksan kuukautta putkassa. Puukottaja, nuori amerikkalainen reppureissaaja, sai jatkaa vapaana miehenä. True crime -dokumenttisarja tutkii erikoista tapausta. 

Accused of Murdering Our Son: The Steven Clark Story 
myöhemmin syksyllä, mtv-palvelu

Steven Clark, 23, katosi joulukuussa 1992 ollessaan kävelyllä vanhempiensa kanssa. Vuosikymmeniä myöhemmin, syyskuussa 2020 Stevenin vanhemmat, Doris ja Charles pidätettiin epäiltyinä poikansa murhasta. Dokumentti keskittyy Clarkejen 17-viikkoiseen tutkimukseen. 

Elokuvat

Subilla jatketaan tutuksi tulleita leffailtoja syksylläkin, ja lauantaisin keskitytään tv-ensi-iltaelokuviin. Syksyn mittaan tv-ensi-iltansa saavat muun muassa Lego Elokuva 2, Ocean’s 8, Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, Bohemian Rhapsody, Nainen junassa ja Aquaman.  

MTV3-kanavalla nähdään kotimaisia tv-ensi-iltoja, kuten Olen suomalainen, Fingerpori ja Täydellinen joulu.

C Moren loppukesään ja syksyyn puolestaan mahtuu niin viime vuosien hittileffoja kuin rakastettuja klassikoitakin. Tulossa ovat muun muassa ylistetty Joker, josta Joaquin Phoenix voitti Oscarin, Stephen KinginThe Shining – Hohto sekä tarinaa jatkava Doctor Sleep, The Lighthouse, Matrix-trilogia, Leto, Pride, näyttävä Mad Max Fury Road, Inglorious Basterds, The Wolf Of Wall Street sekä tuorein Mission Impossible -franchisen leffa Fallout.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja