Täydellinen yllätys! Hän on Masked Singer Suomi -voittaja

4:37
Katso videolta, kuka julkisuuden henkilö paljastuu Tohtorin takaa!

Masked Singer Suomi -ohjelma huipentui lauantaina 19.12. jännittävään finaaliin, jonka päätteeksi kruunattiin kauden voittaja! 

Masked Singerin jännittävä toinen kausi tuli päätökseensä lauantaina 19.12. MTV3-kanavalla. Tapahtumarikkaan kauden päätteeksi kruunattiin pronssisijalle, hopeasijalle sekä voittajaksi sijoittuneet hahmot ja julkisuuden henkilöt näiden hahmojen takana. 

Voittajaksi kruunatiin Tohtori, jonka henkilöllisyys oli panelisteille koko kauden ajan täysi mysteeri. Jenni Kokander ja Christoffer Strandberg veikkasivat juuri ennen viimeistä paljastusta, että kyseessä voisi olla Eicca Toppinen. Maria Veitola puolestaan esitti omaksi arvauksekseen Antti Holman. Janne Kataja oli sitä mieltä, että kyseessä olisi Raptorin Juho "Jufo" Peltomaa.

– Alun perin lähdin tähän mukaan ihan vaan siksi, että tämä oli niin absurdi ajatus. Kun huomasin, kuinka kuutamolla te olette, niin se loi ihan oman kruununsa tähän hommaan, mies sanoi. 

Katso ylhäällä olevalta videolta, osuivatko veikkaukset oikeaan! Katso alta Tohtorin kaikki esitykset!

5:16

4:46

5:57

5:05

6:17

4:19

Lisää Masked Singer -viihdettä on tarjolla puolella: Masked Singer USA:n 2. tuotantokausi on alkanut mtv-palvelussa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja