Ensitreffit alttarilla -pari vietti toista hääpäiväänsä – vaimo järjesti aviomiehelleen mojovan yllätyksen

0:52
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuilta Villeltä ja Anniinalta paljastus hääyöstään: "Kai sitä hääyönä yleensä tapahtuu kaikenaista"

Ensitreffit alttarilla -pari Ville ja Anniina viettivät viime viikolla toista hääpäiväänsä.

Rakastetusta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Ville ja Anniina viettivät viime viikolla toista hääpäiväänsä. Ville julkaisi sen kunniaksi Instagram-tilillään herkän kuvan pariskunnasta.

– Toinen hääpäivämme oli tänään, tuntuu uskomattomalta. 21.5.2019 tapasin vaimoni Anniinan alttarilla TV-kameroiden edessä ja voitte varmaan kuvitella, miten jännää se oli. Mennä tuntemattoman kanssa naimisiin 30 sekuntia sen jälkeen, kun on tavattu ensi kerran. Niin siinä vain kävi ja loppu on historiaa, Ville muistelee kahden vuoden takaisia tunteitaan kuvatekstissä.

Hän tunnustaa kirjoituksessaan, että hänen elämänsä on kääntynyt kahden vuoden aikana päälaelleen, mutta hän ei kuitenkaan vaihtaisi hetkeäkään. Ville kertoo samalla, että pari on toteuttanut hiljattain yhden unelmansa, joka näkyy myös kuvassa.

– Anniina on vierellä ja on se tärkein peluri siinä mun kentällisessä, jonka kanssa teen maaleja, eli toteutan unelmia. Popi, ihana koiranpentumme on niistä viimeisin toteutunut. Hän on ihana – opettaa meitä päivittäin kasvatuksesta ja määrätietoisuudesta, hän kertoo uudesta, karvaisesta perheenjäsenestä.

Hääpäivän kunniaksi hän paljastaa saaneensa vaimoltaan myös mieluisan yllätyksen.

– Tänään sain lahjaksi melkoisen kysymyksen, nimittäin Anniina ilmaisi kiinnostustaan, josko tahtoisin, että käyttäisimme tulevaisuudessa yhteistä sukunimeä. Mitähän sitten seuraavaksi, se jää nähtäväksi, mutta paljon tapahtuu, hän toteaa kirjoituksen lopulla salaperäisesti.

Ville vilahti ruudussa myös viime syksynä nähdyllä Ensitreffit alttarilla -kaudella, kun hän antoi vertaistukea ystävälleen Matille. Kaksikko tunsi toisensa entuudestaan tv-ohjelman ulkopuolella ja pohti parisuhteisiin liittyviä kysymyksiä golfkentällä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen Ville ja Anniina ovat pyörittäneet myös yhdessä Mankeloi-podcastia, jossa myös muun muassa Matti oli vieraana ohjelman päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja