Mainos

MTV kadonneen Arin jäljillä Tallinnassa: Tässä ravintolassa Saarilammi joi viimeisen juomansa – hotellista matkaa pimeään veteen vain metrejä

0:50

Tallinnassa kadonneen Ari Saarilammin epäillään hukkuneen. MTV Uutiset kävi alueella, jossa Saarilammi nähtiin viimeksi.

Viron poliisin lehdistövastaava Seiko Kuik kertoo MTV Uutisille, että Saarilammi nähtiin viimeksi Kochi Aidad -ravintolassa satama-alueella. Hän lähti ravintolasta yksin 24. marraskuuta kello 22.28.

Valvontakamerakuvat kertovat, että Saarilammi käveli kohti Lootsi 11- ja Lootsi 13/3 -rakennuksia ja jatkoi tämän jälkeen laiturin suuntaan. Tässä kohdin Saarilammi siirtyi valvontakameroiden näkökentän ulkopuolelle.

Se tiedetään, että Saarilammi ei ainakaan palannut samaa tietä. Viron poliisin mukaan hän ei myöskään voinut kävellä mihinkään toiseenkaan suuntaan ilman, että olisi tallentunut kameroihin. Saarilammin oli ollut määrä palata takaisin majapaikkaansa Hotelli Euroopaan.

Aiheutuiko putoamisesta suuri aalto?

Toinen valvontakamera tallensi meressä suuren aallon samaan aikaan, kun Saarilammi käveli kohti Admiraliteedi basseinia eli Amiraliteetin allasta. Aaltoja ei ollut ennen eikä jälkeen tätä ja meri oli tyyni, poliisi kertoo.

– Surullista kyllä Saarilammi putosi hyvin todennäköisesti Amiraliteetin altaaseen. Meidän päätelmämme on, että hän joutui veden varaan noin kello 23. Emme epäile rikosta, Kuik sanoo.

– Surunvalittelumme Saarilammin läheisille.

Kuikin mukaan Viron poliisi sai Saarilammin katoamisen jälkeisistä vaiheista myös muita erilaisia vihjeitä, jotka eivät kuitenkaan ole osoittautuneet paikkaansa pitäviksi.

Saarilammin puhelin meni pois päältä 25. marraskuuta noin kello yhdeltä yöllä. Hänen pankkikorttiaan ei ole käytetty edellisillan baarireissun jälkeen.

Saarilammin etsinnät satama-altaasta jatkuvat. Etsinnöissä on käytetty sukeltajia ja tutkia, mutta mitään ei ole vielä löydetty.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.