MTV.fi selvitti - missä Salkkareiden alkuperäistähdet ovat nyt?

Salatut elämät täyttää 16 vuotta. Sarjan ensimetreillä, 16 vuotta sitten, mukana olleet ja sittemmin lopettaneet näyttelijät ovat löytäneet elämilleen jo uudet urat.

Jukka Salinin näyttelijänä tunnettu Jouko Keskinen ei hylännyt elämää näyttelijäntyön parissa sen jälkeen, kun hän lopetti Salatuissa elämissä vuonna 2004. Lopettamisensa jälkeen Keskinen perusti Mustion Linnan kesäteatterin Raaseporiin yhdessä vaimonsa Jarna Jalava-Keskisen kanssa. Ensi kesänä teatterissa esitetään farssi Kokkisoppa, jossa esiintyy esimerkiksi Risto Kaskilahti.

Katja Vainiota neljä vuotta näytellyt ja myöhemmin sarjassa vieraillut Anu Koskinen on niin ikään työskennellyt alan parissa myös Salatuissa elämissä lopettamisen jälkeen. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvassa Saippuaprinssi ja työskentelee näyttelijäntyön lehtorina Taideyliopistossa.

Tuomas Kytömäki eli Aleksi Salin siirtyi linssin edestä sen taakse Salatuissa elämissä lopettamisen jälkeen. Hän kertoi MTV.fille syksyllä ohjaavansa dokumenttielokuvaa; lisäksi hän luennoi ravinto- ja hyvinvointiasioissa. Salattujen elämien jälkeen Kytömäki on työskennellyt myös radiossa.

Sanna Lius, joka tunnetaan paremmin tyttönimellään Sanna Luostarinen, lopetti Elina Taalasmaan näyttelemisen vuonna 2008. Sen jälkeen hän on mennyt naimisiin entisen jääkiekkoilijan Joni Liuksen kanssa ja työskentelee parhaillaan toimintaterapeuttina.

Hanna Salinina julkisuuteen noussut Tarja Omenainen on työskennellyt paikallislehden toimittajana Vihdissä viimeiset kahdeksan vuotta – sen jälkeen, kun hän lopetti Salkkareissa vuonna 2008. Omenainen on ehdolla myös ensi vuonna järjestettävissä eduskuntavaaleissa. Hänellä on kaksi tytärtä.

Salkkareiden alkuaikojen suosikkihahmo Miiaa näytelleellä Venla Saartamolla on kaksi lasta costaricalaisen miehen kanssa, josta erosi vuonna 2011. Saartamo kertoi Anna-lehdessä viime kesänä, että hän kouluttautuu jooga-ohjaajaksi. Hän oli kesällä jo tutkintonsa viime metreillä.

Toni Veijalaista Kristo Salminen on tehnyt maineikkaan näyttelijänuran Salattujen elämien jälkeen. Hän on esiintynyt kotimaisissa suosikkielokuvissa kuten 8-pallo ja Rakkauden rasvaprosentti sekä näytellyt Kansallisteatterin lavalla. Salminen on naimissa näyttelijä Johanna Kokon kanssa ja hänellä on kolme poikaa. 


Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja