Movember innostaa miehiä – tässä ovat upeimmat julkkisviikset Suomesta ja maailmalta!

Marraskuiseen tapaan alkoi Movember-kampanja, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa miesten terveydestä tiedottamiseen. Kampanja kehottaa miehiä kasvattamaan viikset. Movemberin innoittamana AVA kokosi yhteen gallerian suomalais- ja ulkomaalaisjulkkiksista, jotka viihtyvät viiksekkäinä.

Millaisiin viiksiin sinä toivoisit törmääväsi Movemberin aikana? Viiksien kasvattamiseen tähtäävän kuukauden kunniaksi AVA valitsi joukon julkkiksia, joiden viikset ovat kunniamaininnan arvoiset.

Mikä on Movember?

Movemberin ideana on, että miehet saavat lahjoituksia kasvattamalla viiksiään kuukauden ajan. Miesten tavoitteena on kerätä rahaa viiksienkasvatusprojektilleen, jota varten miehille tehdään lahjoituksia. Viiksiään kasvattavien miesten on tarkoitus tuoda teoillaan ja puheillaan esille tärkeää aihetta, ympäri maailmaa.

Ensimmäistä kertaa Movember järjestettiin vuonna 2003 Australiassa. Vähitellen ilmiö on kasvanut ja Suomessa Movemberia vietetään laajamittaisempana tänä vuonna neljättä kertaa. Movember-kampanjoita järjestetään nykyään Suomen ja Australian lisäksi Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Tsekin tasavallassa, Espanjassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Viiksiä suositaan ympäri maailmaa

Viikset ja parta jakavat perinteisesti mielipiteitä etenkin naisten keskuudessa: toiset ovat vannoutuneita viiksifaneja ja toiset pitävät viiksiä ja partaa epäsiisteinä. Viikset ja parta voivat kuitenkin parhaimmillaan olla persoonallinen osa omaa tyyliä.

Viiksiä on yhtä monia kuin niiden kasvattajiakin. Niin Suomessa kuin rapakon toisellakin puolella, glamourinhohtoisissa Hollywood-piireissä viikset ovat tuttu näky kaduilla – muulloinkin kuin movemberin aikaan. AVA kokosi yhteen kuvia niin suomalaisista kuin ulkomaisistakin tähdistä, jotka kääntävät katseita viiksillään.

Kuka näistä viiksekkäistä komistuksista miellyttää eniten sinun silmääsi? Kommentoi alle!

AVA

Kuvat: Lehtikuva, Getty Images

Lähde: fi.movember.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja