Mainos

Motorolan uutuus tuo Polaroid-kameran älypuhelimeen

Motorola on jo aikaisemmin tullut tunnetuksi Moto Mods -tuotesarjastaan, jotka laajentavat myynnissä olevien älypuhelinten ominaisuuksia. Pääasiassa puhelimen takakuoreen kiinnitettävät liitännäiset tarjoavat erilaisia ominaisuuksia paremmista kaiuttimista elokuvaprojektoriin. Myös erikoisempia ratkaisuja, kuten 360 asteen kamera, on aiemmin esitelty.

Tuoreimpana lisäyksenä Moto Mods -tuoresarjaan on Motorolan kehittämä polaroid-kamera. Kameran avulla käyttäjä voi tulostaa kuvat suoraan puhelimelta ja jakaa ne esimerkiksi juhlissa vieraille. Koska kameran tulostinosa on erillisessä lisäkuoressa, ei kuorta ole pakko pitää puhelimessa jatkuvasti, vaan sen voi kiinnittää tulostusominaisuutta tarvittaessa.

Julkaisuajan osalta Motorolan polaroid-kamera on tulossa Suomeen tammikuussa ja myyntihinta on 169 euroa. Kamera on yhteensopiva Motorolan Z-sarjan puhelinten kanssa, joista Suomessa myynnissä ovat Moto Z, Moto Z Play, Moto Z2 Force ja Moto Z2 Play. Ainakin toistaiseksi polaroid-kameraa myydään pelkästään erillistuotteena, eikä paketissa uuden puhelimen kanssa, kuten esimerkiksi elokuvaprojektorin kanssa on aiemmin menetelty.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.