Video: Motoristi ajoi takaa kolaripaikalta paennutta mersumiestä – kypäräkameran materiaali kuin GTA-pelistä

Määrätietoinen moottoripyöräilijä ei päästänyt onnettomuuspaikalta paennutta kuljettajaa helpolla.

Kovaa ylinopeutta ajaneen Mercedes-Benzin kuljettaja törmäili useisiin autoihin ja pakeni paikalta Kaliforniassa. Nimeä Dick Danger käyttävä moottoripyöräilijä näki tilanteen lähietäisyydeltä ja tapaus tallentui myös hänen kypäräkameraansa. Lopputuloksena on varsin vauhdikas, pienen budjetin toimintaleffaa muistuttava 10-minuuttinen tallenne.

Moottoripyöräilijä ei jättänyt asiaa sikseen, vaan lähti ajamaan takaa kyseistä Mersua. Holtitonta ajoa savuttavalla autollaan jatkanut kuljettaja pysähtyi vasta useiden kilometrien jälkeen. Moottoripyöräilijä oli lähes koko ajan yhteydessä hätäkeskukseen ja raportoi kuljettajan liikkeistä.

Myös moottoripyöräilijän toiminnasta voi olla montaa mieltä, sillä tämä ajoi Mersun perässä välillä kovaa ylinopeutta ja välillä päin punaisia. Hänen tarkoituksensa oli kieltämättä hyvä, mutta toisaalta hän saattoi omalta osaltaan myös vaikuttaa autoilijan holtittomaan ajamiseen. Mersua kuljettanut hieman vanhempi herrasmies kertoo videon lopussa menneensä paniikkiin.

***

3-kiloinen kivi lensi moottoripyöräilijän päähän 0:52

Lue myös:

    Uusimmat