Mainos

MotoGP, Moto2 ja Moto3 suorina C Morella myös vuonna 2018

C Moren moottoriurheilutarjonta on massiivista myös vuonna 2018. MTV on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen MotoGP:n sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

MotoGP-sesonki paisuu tänä vuonna yhdellä osakilpailulla, joten kisaviikonloppuja on luvassa 19. Kausi käynnistyy Qatarissa 17.-18. maaliskuuta. MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kommentoi asiaa C Moren tiedotteessa.

- Se tarkoittaa vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä. Kisoissa sattuu ja tapahtuu lähdöstä maaliin, joten ei ihme, että kisatapahtumia televisioidaan yli 200 maahan, Autero toteaa.

MotoGP:n tv-oikeuksien haltijan Dorna Sportsin toimitusjohtaja Manel Arroyon mukaan osakilpailuiden näyttäminen C Morella on askel kohti MotoGP-kisan järjestämistä Suomessa.

- Odotamme innolla, että pääsemme entisestään syventämään yhteistyötämme MTV:n kanssa nostattaaksemme lajin suomalaisia elementtejä entistä paremmin esiin, Arroyo kertoo.

C More on tehnyt jatkosopimuksen myös taitolentosarja Red Bull Air Racen kisojen näyttämisestä suorina lähetyksinä. Siten samassa paketissa on tarjolla viime vuoden tapaan sekä autourheilun (F1, F2, GP3) että ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokat ja mausteena maailman nopein moottoriurheilusarja Red Bull Air Race.

Kaksipyöräisten selostajakaksikkokin on viime vuodelta tuttu Marko Terva-aho - Matti Kiiveri. Lisäksi asiantuntijana vierailee kauden aikana Kiiverin ohella mahdollisuuksien mukaan myös MotoGP-kuljettaja Mika Kallio.

Villillä kortilla KTM:n testikuljettajana erinomaisesti ajanut Kallio jatkaa ensi kaudellakin testikuljettajan roolissa, mutta villi kortti takaa suomalaiselle näyttöpaikan viiteen kilpailuun toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Sen sijaan Moto3-luokassa viime vuonna debytoinut 16-vuotias Patrik Pulkkinen jäi täksi kaudeksi ilman MM-sarjan tallipaikkaa.

Moto2- ja Moto3-luokissa Suomea edustaa Aki Ajon johtama talli Red Bull KTM Ajo. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.