Morsian halusi yhdistää häät ja hautajaiset – kuollut täti makaa avonaisessa ruumisarkussa hääseremonian aikana: "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?"

Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä 1:26
Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä.

Morsiamella oli erikoinen toive hääseremoniansa suhteen. Hän halusi edesmenneen tädin mukaan häihinsä kyseenalaisella tavalla, kertoo brittiläismedia The Sun.

Juhlien yhdistäminen ei ole lainkaan tavatonta jo käytännön järjestelyiden vuoksi. On esimerkiksi olemassa tarinoita pariskunnista, jotka juhlistavat lapsensa ristiäisten yhteydessä myös kihlaustaan.

Moni päättää myös juhlistaa lastensa syntymäpäiviä samalla kertaa – säästyvätpähän juhlavieraat juoksuttamiselta ja juhlien järjestäjät ylimääräisiltä kustannuksilta.

Mutta entäs hautajaisten ja häiden yhdistäminen – rikkooko se jo hyvän maun rajoja?

Edesmennyt täti mukaan hääseremoniaan: "Voitte vapaasti sanoa viimeiset hyvästit"

Eräs nimettömäksi jättäytynyt morsian kertoi toiveestaan häävieraidensa tiedottamiseen perustetussa Facebook-ryhmässä.

– Jotkut teistä ovat varmastikin jo kuulleet, että tätini Karen on valitettavasti menehtynyt. Lupaamme, että järjestämme häämme suunnitellusti ensi viikolla suru-uutisesta huolimatta, morsian tiedotti.

Morsiamen tekemä julkaisu sai kuitenkin yllättävän käänteen. Huomattavan suurien hautajaiskulujen vuoksi morsian päätti yhdistää hää- ja hautausseremonian yhdeksi isoksi juhlaksi.

– Tätini ruumisarkku on avonaisena häissämme. Voitte vapaasti käydä arkun luona sanomassa hänelle viimeiset hyvästit hääseremoniamme aikana, morsian ohjeisti.

Surun murtama nainen kertoi kutsuvieraille, että hänen tätinsä olisi varmasti toivonut, ettei juhlaväki surisi tämän poismenoa, vaan juhlistaisi hääparin onnen ja rakkauden päivää – oli täti fyysisesti läsnä tai ei.

Morsiamen toive järkytti: ”En löydä sanoja”

Morsiamen tekemä päivitys ja outo toivomus saivat aikaan tuhansien kommenttien vyöryn. Suurin osa kommentoijista oli pöyristyneitä morsiamen saamasta ideasta: kuka hullu yhdistää häät ja hautajaiset?

– Miksi he eivät päällystä arkkua tyllillä ja kutsu häntä morsiusneidoksi? En löydä sanoja, eräs kommentoija tuhahti.

– Mitä ihmettä täällä tapahtuu, eräs ihmetteli kirosanojen saattelemana.

Kommentoijien joukossa oli myös niitä, jotka ymmärsivät morsianta, ainakin ajatuksen tasolla.

– Todella hieno mutta hankala ele samaan aikaan, yksi pohti.

– Täti rakasti häitä, ja onkin hienoa, että hän pääsee osallistumaan häihin vielä yhden kerran, eräs tädin tuntenut kommentoi.

Lähde: The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat