Pariskunta aikaisti häitään neljällä kuukaudella lemmikkikoiran sairauden vuoksi – eivät halunneet juhlia ilman sitä

0:40
Näin tunnistat koiran aivokasvaimen.

Pariskunta sai kuulla, että heidän lemmikkikoiransa Bruce saattaisi kuolla syöpään alle puolessa vuodessa. Niinpä he aikaistivat häitään. Koirarakkaan pariskunnan häistä uutisoivat muun muassa brittilehdet Daily Mail ja Metro.

Estelle Harris ja hänen kumppaninsa Danny olivat alun perin aikoneet pitää häät toukokuussa, mutta heidän rakkaan koiransa sairastuminen muutti kaiken. 5-vuotiaalla Bruce-bulmastiffilla todettiin vähän ennen joulua aggressiivinen verisyöpä, joten omistajat aikaistivat häitä, jotta saisivat lemmikkinsä mukaan. Niinpä pariskunta meni naimisiin jo tammikuussa.

Estelle rakastaa koiraansa hyvin paljon.

– Bruce on minun lapseni, vaikka onkin nelijalkainen. Rakastan häntä siitä huolimatta yhtä paljon kuin rakastaisin ihmislasta, Estelle kertoo lehdistölle.

Häitä aikaistettiin neljällä kuukaudella

Brucen kasvain on yritetty poistaa, mutta turhaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lääkärit uskoivat Brucen elävän korkeintaan neljä kuukautta. Niinpä hääpäivää aikaistettiin ja Estelle järjesti asiat uusiksi alle kuukaudessa, koska rakkaan lemmikin haluttiin olevan läsnä tärkeässä juhlassa. 

Oma auto ja smokki

Hääpäivänä Bruce saapui juhlapaikalle omassa autossa tyynyn päällä istuen. Brucen ylle oli puettu erityisesti sitä varten suunniteltu smokki, ja sen kaulassa riipuksessa roikkui onnea tuova hevosenkenkä. Estellelläkin oli hevosenkenkä, johon hän oli laittanut kuvan Brucesta.

Hääjuhla pidettiin Moira Village Hallissa lähellä pariskunnan kotia. Bruce oli mukana juhlamenoissa vain tunnin. Se oli niin uupunut kaikesta huomiosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Derbyshirelive-sivuston mukaan Bruce voi tällä hetkellä hyvin ja sen syöpähoidot ovat käynnissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja