Mökkivuokralaisten lemmikit aiheuttivat kaaoksen

Kangasniemeläinen Erkki Karttunen on joutunut oppimaan kantapään kautta, että kaikki mökinvuokraajat eivät ole sitä, miltä aluksi vaikuttaa. Karttunen kertoi Studio55:lle varoittavia esimerkkejä omista kokemuksistaan.

Nuoripari soitti Karttusella ja itkua tihrustaen kertoi, että heillä on hätätilanne, kun ovat muuttamassa uudelle paikkakunnalle, eikä asunnosta ole tietoakaan. Karttunen heltyi, kun pariskunnan mieskin kyynelehti kertoessaan tilanteesta.

− Myöhemmin tietysti paljastui, että pariskunta oli saanut häädön entisestä vuokra-asunnostaan, Karttunen sanoo.

Vuokralaiset toivat mukanaan neljä isokokoista metsästyskoiraa sekä kaksi villiä kissaa. He eivät kertoneet Karttuselle eläimistään mitään. Koirat ja kissa saivat rellestää pihalla vapaina ja ne saivat aikaan pahaa jälkeä.

− En itse päässyt tapaturman takia paikan päälle tarkastamaan tilannetta. Naapurit ottivat lopulta yhteyttä, kun he ihmettelivät, mistä heidän pihoillaan mellastavat koirat ja kissat ovat peräisin.

− Koirat muun muassa tappoivat jäniksen. Ristiturvan raadon ne kuljettivat keskelle mökin pihaa, mistä vuokralaiset eivät viitsineet sitä siivota, Karttunen harmittelee.

Kissat puolestaan olivat napanneet harvinaisen lehtokurvan ja pöllyttäneet siltä hengen pois.

Melkoista röyhkeyttä pariskunta osoitti, kun heidän pienin koiransa menetti henkensä. Karttusen epäilyjen mukaan muut koirat olivat tappaneet joukon pienimmän, kun eläimet joutuivat olemaan useita tunteja keskenään pienessä huoneessa.

− Pariskunta vaati minulta korvausta väittäen, että kyy oli purrut koiraa kuolettavasti. Alueella ei ole nähty yhtäkään käärmettä kymmeniin vuosiin, Karttunen kertoo.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat