MM-kisoissa härski temppu – sitä seurasi hämmentävä selitys

Portugalia käsipallon MM-kilpailuissa luotsaava Paulo Pereira on saanut Tanskan TV2:n mukaan yhden ottelun toimitsijakiellon sekä ison sakon. Pereira oli ollut yhteydessä muuhun tiimiin aiemmin saadusta toimitsijakiellosta huolimatta. 

Portugali hävisi MM-kisojen avauspelissään Islannille maalein 26-30. TV-kuvissa nähtiin, kun Pereira istui hallissa kuuloke korvassaan. Tilanne oli sama  apuvalmentaja Paulo Fidalgon kohdalla. Pereira selitti ottelun jälkeen, että kyse ei ollut huijaamisesta.

– En voi puhua kenenkään vaihtopenkillä olevan kanssa. Kommunikoin avustajani kanssa, en apuvalmentajan, vaan hänen, joka vastaa meillä videoista. Hän halusi näyttää tauolla muutaman videon asioista, joissa voisimme parantaa. Videovastaava puhuu tauolla ainostaan pelaajille, ei apuvalmentajalle. Apuvalmentajalla on ongelmia kuulonsa kanssa, Pereira sanoi TV2:lle.

TV2:n mukaan apuvalmentaja Fidalgolla ei ollut kuuloketta korvassaan lauantain pelissä Etelä-Koreaa vastaan. Pereira oli saanut jo aiemmin kahden ottelun toimitsijakiellon, jonka hän sai olympiakarsinnoissa vuonna 2021. Uusi toimitsijakielto tarkoittaa sitä, että Fidalgo on vetovastuussa lohkovaiheen loppuun asti.

Portugali voitti toisessa lohkopelissä Etelä-Korean 32-24 ja on lohkossaan kolmantena. Se pelaa lohkovaiheen päätöspelinsä maanantaina. Vastaan asettuu Unkari.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja