Mainos

Miten selvitä ruuhkavuosista? Juontajatähdet Vappu Pimiä ja Marja Hintikka kertovat

15:33
MTV3-kanavalla esitettävää Vappu ja Marja Live -ohjelmaa juontavat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka vierailivat Huomenta Suomessa.

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka keskustelivat Huomenta Suomessa ruuhkavuosista ja niistä selviytymisestä.

MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 21 nähtävää Vappu ja Marja Live -ohjelmaa juontavat Marja Hintikka ja Vappu Pimiä vierailivat 5. maaliskuuta Huomenta Suomessa.

Juontajapari keskusteli toisen juontajaparin, Ivan Puopolon ja Joanna Kuvajan kanssa muun muassa ruuhkavuosista.

– En ole ikinä kokenut uran tekemisen ja äitiyden yhdistämistä koskaan ongelmaksi. Olen kasvanut sellaisessa perheessä, jossa äiti on mennyt töihin ja olemme viettäneet paljon aikaa perheen kanssa, Vappu Pimiä sanoo.

– En ymmärrä ajatusta, miksi ne sulkisivat toinen toisensa pois.

Pimiä kertoo potevansa välillä huonoa omaatuntoa asiasta.

– Esimerkiksi Maajussille morsian -ohjelman kuvausten aikaan, kun joudun olemaan kotoa välillä öitä pois. Mutta meillä lapset ymmärtävät sen. Ja sitten taas päin vastoin: olen yrittäjä ja pyrin esimerkiksi pitämään pitkiä kesälomia, niin, että olen koko kesän lasten kanssa, juontajatähti toteaa.

Hyvää tukiverkostoa kuitenkin tarvitaan.

– Totta kai, koska myös mieheni tekee paljon töitä. Mutta kyllä 95-prosenttisesti viemme itse lapsemme päiväkotiin ja haemme heidät sieltä. Ja loppuajan päivästä vietämme heidän kanssaan, Pimiä jatkaa.

– Monilla on sellainen käsitys tästä alasta, että sitä olisi koko ajan menossa, mutta minä karsin kaiken ylimääräisen pois. En käy missään kissanristiäisissä. Käyn töissä ja sitten olen perheen kanssa.

Marja Hintikka sanoo ihmisten kysyvän paljon, että miten työelämän ja äitiyden kanssa tasapainoilu onnistuu. Se vaatii juontajatähden mukaan kaaoskestävyyttä.

– Sanon heille, että tulkaa katsomaan meidän kämppää, joka on kuin himohamstraajan luola. Mutta siitä ei pidä välittää! Armoa pitää antaa itselleen, Hintikka toteaa.

Katso Pimiän ja Hintikan haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja