Toista kertaa isäksi tullut Elastinen vastasyntyneestä tyttärestään: "Hän on juuri niin täydellinen kuin uskalsin toivoa"

Vieraana tuoreen tyttölapsen isä Elastinen 7:43
Hiphop-tähti Elastinen vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Elastinen kuvailee vastasyntynyttä toista lastaan täydelliseksi. Keikoille mies palaa maaliskuun alussa.

Hiphop-tähti Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 37, tuli toista kertaa isäksi perjantaina 15. tammikuuta. Elastinen vieraili Vappu ja Marja Livekolmannessa jaksossa.

– Hän on juuri niin täydellinen kuin uskalsin toivoa, räppäri vastasi Marja Hintikan kysymykseen siitä, millainen vastasyntynyt tytär on.

– Kaikki sanovat, että nyt Elastinen taas esittää, mutta aamulla heräsin ja takana oli yhdentoista tunnin yöunet. Nukuimme tosi hyvin, hiphop-tähti kertoi Hintikan ihmetellessä räppärin yöunien määrää.

Vappu Pimiä kysyi, onko Elastisen perheen dynamiikka muuttunut toisen lapsen syntymän myötä.

– Olen ollut kohtuullisen vanha faijaksi. Tiesin, mihin ryhdyin enkä säikähtänyt mitään, mitä vastaan tulee. Nyt minusta tuli kotioloissa hetkeksi aikaa leikkisetä, jotta pikkusisko saa syödä rauhassa isoveljeltä.

Elastinen jatkaa keikkailua perjantaina 1. maaliskuuta.

– Musiikki on minulle niin järjettömän vahva intohimo, että sitä kohti ja sen avulla olen selvinnyt aina kaikesta. Kun perhe tuli siihen rinnalle, vaikka se nakersi työn aikaa ja tilaa, se antoi työn tekemiseen niin paljon perspektiiviä ja tunnetta.

– Toivon totta kai, että lapseni muistavat minut parhaana mahdollisena faijana. Kaikki tehdään täysillä. Koen olevani sellainen "Champion Dad".

Elastinen sai Riina-puolisonsa kanssa pojan helmikuussa 2017. Pari avioitui saman vuoden syksyllä.

Vappu & Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat