Miten saat miehen rakastumaan itseesi?

Mies voi olla helppo saada treffeille, mutta suhteen jatko voi olla vaikeampaa. Miten vakuuttaa mies siitä, että sinun seuraasi kannattaa jäädä? Näillä vinkeillä onnistut!

Ihastunut mies on ihan kiva juttu, mutta rakastunut mies on se mihin tähtäät, eikö? Mies pitää vakuuttaa siitä, että sinuun uskaltaa rakastua ja näillä vinkeillä onnistut siinä.

Anna hänen pitää sinusta huolta

Nykymaailmassa naiset ovat itsenäisiä uraohjuksia, mutta miestä pitää joskus muistuttaa siitä, että hän on teistä kahdesta se vahvempi ja kykeneväinen suojelemaan sinua. Anna hänelle esimerkiksi mahdollisuus tehdä iltasuunnitelmia teille. Hän voisi myös nauttia siitä, että annat hänelle pari miehistä ongelmaa ratkottavaksi. Sinun ei tarvitse olla supernainen jatkuvasti, saat olla haavoittuvainen.

Kohota hänen itsetuntoaan

Miehetkin rakastavat kehuja. Jos onnistut kohottamaan hänen itsetuntoaan, pääset sisälle hänen sydämeensä. Auta häntä pääsemään yli itsetunto-ongelmista ja anna kehuja asioista, joissa hän on hyvä. Kuuntele myös aina, mitä hänellä on sydämellään, jotta hän tuntee olonsa tärkeäksi.

Saat hänet tuntemaan olonsa mukavaksi

Anna hänen nauttia yhteisistä hetkistä tekemättä pitkän tähtäimen suunnitelmia. Älä piinaa häntä kysymällä, montako lasta hän haluaa tai pitäisikö teidän muuttaa yhteen.

Kiehdot häntä

Pidä yllä pientä jännitystä etenkin treffi-iltoina. Yritä säilyttää pieni salaperäisyyden kehä ympärilläsi säilyttääksesi hänen mielenkiintonsa. Anna miehen ymmärtää, että hänen elämänsä on hauskempaa, kun sinä olet siinä osallisena.

Anna hänen säilyttää itsenäisyytensä

Miehet pelkäävät usein, että jos he sitoutuvat, heidän persoonallisuutensakin täytyy muuttua. Onkin tärkeää, että kumppanisi pystyy säilyttämään oman tilansa ja palan itsenäisyyttään, vaikka hän seurustelisikin kanssasi. Anna hänen viettää aikaa ystäviensä kanssa äläkä vaadi liikoja varsinkaan suhteen alkumetreillä. Keksi myös itsellesi omia suunnitelmia äläkä roiku hänen varassaan.

Huumoria, huumoria

Selvitä vaikeat tilanteet huumorin avulla. Älä ajaudu noloihin riitoihin, vaan näytä, että pystyt selvittämään ongelmat näppärästi ja turhia stressaamatta.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja