Miten suhtaudut seksuaalisesti kokemattomaan naiseen? Miehet vastaavat

Kiinnostaako seksuaalisesti kokematon nainen miehiä? MTV Lifestyle kyseli miesten mielipiteitä asiasta. Tällä kertaa kuitenkin oli erityisen vaikeaa saada vastauksia asiaan. Onko seksuaalinen kokemattomuus ja neitsyys sellainen asia, josta aikuistenkin ihmisten on hankala puhua vakavasti?

”Olen 20-vuotias tyttö ja olen yhä neitsyt. Olen kyllä tapaillut miehiä, mutta en ole syystä tai toisesta päätynyt kenenkään kanssa sänkyyn. Haluaisin tietää, miten miehet suhtautuvat seksuaalisesti kokemattomaan naiseen? Pitäisikö minun olla tämän ikäisenä kokeneempi? Minkä ikäisenä on ”outoa” olla vielä neitsyt? Uskallanko kertoa kiinnostaville pojille kokemattomuudesta, vai pilaanko omat mahdollisuuteni? Haluaisin kyllä jo tapailla poikia aktiivisesti, ja luopuisin neitsyydestäni jo mielelläni” kysyy Eva.

Näin miesraatimme vastasi:

"Dear Impi,
en keksi yhtään tapaust,  jossa naisen neitsyys olisi miehen mielestä huono juttu. Joko mies tajuaa olevansa etuoikeutettu, jos saa kunnian olla "se eka" ja kantaa vastuunsa ja suhtautuu tilanteeseen sen vaatimalla kunnioituksella, tai jos ei tätä tajua, niin ainakin läpsii yläfemmoja kavereidensa kanssa seuraavana iltana paikallisessa. Mutta ei pidä sitä neitsyyttäsi pahana asiana. Et voi pilata mahdollisuuksiasi kertomalla asiaa, paitsi sit ku oot 22v, koska se on raja, jonka jälkeen se alkaa olla outoa."

– Mies, 30v, sinkku.

"Jos katsoo pidemmällä tähtäimellä, niin sitten kokemus olisi paikallaan, mutta onhan siinä kokemattomuudessa oma viehätyksensä." 

– Mies, 30, sinkku.

"Jos haluat luopua siitä ja mahdollisuuksia on, niin miksi et sitten luovu? Mitä pidemmälle sitä pitkität, sitä vaikeammaksi se käy. Jo tuon ikäinen kokematon nainen tuntuu miehestä kieltämättä hieman oudolta, eikä asiaa varmastikaan kannata ottaa puheeksi etenkään vakavaksi aiotussa parisuhteessa ihan ensimetreillä. Toisaalta, jos haluat neitsyydestäsi eroon vaikka yhdenillansuhteessa ja saat miehen uskomaan, että todellakin olet yhä koskematon, saattaa joku saada siitä jopa kiksit."

– Mies, 35v, naimisissa.

"No ei se kokemattomuus ainakaan minua haittaisi. Voisin ottaa tämän tytön omaan makuuhuoneeseeni."

– Mies, 27, sinkku.

Lue myös:

    Uusimmat