Miten karkaat huonoilta treffeiltä?

Innostus uutta treffikumppania kohtaan voi laimentua, kun tajuat hänen olevan täysi idiootti tai teiltä uupuu tyystin kemia. Muista, että treffeiltä saa myös lähteä, jos seura ei miellytä.

Saatat ymmärtää, että treffiseuralaisesi ei ole sinua varten vasta, kun istut häntä vastapäätä illallispöydässä. Härskit jutut, ylenpalttinen pihiys tai karmiva vaatemaku voivat olla merkkejä, jotka saavat hälytyskellosi soimaan. Piinaavilta treffeiltä voi olla vaikea lähteä, mutta on myös turhaa kärsiä koko iltaa epämiellyttävässä seurassa. Kokeile seuraavia vinkkejä ja uskalla jättää seuralaisesi viettämään aikaa omassa seurassaan.

Kokeile rehellisyyttä

Seuralaisesi voi olla todella hyvä tyyppi, mutta et vain tunne mitään kemiaa välillänne. Selitä tilanne kauniisti ja heitä väliin pari kohteliaisuutta, niin voit livistää tilanteesta lyttäämättä hänen egoaan kovin pahasti.

Selviä huumorin avulla

Huonoissa treffeissä on yksi hyvä puoli: niistä riittää jutunjuurta ja naureskeltavaa ystävien kanssa. Tämän ajatuksen voimalla saatat selvitä illallisen läpi, mutta kun lasku on tuotu pöytään, olet vapaa lähtemään!

Älä ole hänen haluamansa kumppani

Joskus deitti ei vain suostu ymmärtämään hienovaraisia vihjailuja yhteensopimattomuudestanne, joten helpompaa saattaa olla, jos saat hänet vakuutettua siitä, ette ole hänen arvoisensa. Jos tiedät hänen haluavan pian vakavan suhteen, kerro rakastavasi sinkkuelämääsi. Jos hänellä on koira, kerro vihaavasi kaikenlaisia eläimiä – olethan allerginen!

Lopeta treffit lyhyeen

Sille on syynsä, miksi moni pyytää ystävänsä soittamaan "hätäpuhelun" vartin kuluessa deittien alkamisesta. Jos tajuat hänen olevan sinulle täysin väärä tyyppi, on parasta lopettaa treffit ennen kuin ne ehtivät alkaakaan. "Kaverillani on hätä –pakko mennä!" voi olla aika selvä vale, mutta näin kummankaan ei ainakaan tarvitse tuhlata aikaansa.

Älä suostu uusille treffeille

Mitä ikinä teetkin, niin älä missään nimessä suostu toisille treffeille. Säälitreffit eivät kiinnosta ketään, joten tee selväksi, että suhteenne ei etene.

Lähde pois

Jos hän lääppii sinua törkeästi leffateatterin hämyssä, on parasta liueta paikalta. Ehdit nähdä elokuvan myöhemminkin. Jos hän ylipäätään loukkaa sinua millään tavalla tai tunnet muuten vain olosi epämukavaksi tai turvattomaksi, et tarvitse tekosyitä. Sen kuin lähdet. Jos treffikumppanisi ei ajattele sinun tunteitasi, miksi sinun pitäisi miettiä hänen tunteitaan?

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja