Mainos

Miten he sen tekivät? Tähtien vauvakilot pois yhdessä yössä – katso kuvat!

Katsos mamia, minne katosikaan vauvamasu? Raskaana olleet tähdet tuntuvat palautuvan omiin kokoihinsa alta aikayksikön, vaikka itse synnytyksestä olisi vain pari kuukautta aikaa. Onko naistähtien pakkomielle päästä eroon vauvakiloistaan yhdessä yössä mennyt liian pitkälle? Katso kuinka nopeasti tähdet pääsivät eroon raskauskiloistaan!

Julkkisäidit, jos ketkä, ovat karistaneet vauvakilonsa ennätysvauhtia päästäkseen kiireen vilkkaan punaiselle matolle tai catwalkille. Vauvakilojen katoaminen huimassa tuntivauhdissa on tapahtunut muun muassa näyttelijä Nicole Kidmanille, 43, joka vain kahdeksan viikkoa synnytyksen jälkeen asteli punaisella matolla tikkuakin laihempana.

Myös huippumalli Heidi Klum säväytti nousemalla catwalkille vain viiden viikon jälkeen synnytyksestä! Angelina Jolie synnytti kaksi vuotta sitten peräti kaksoset, mutta silti vauvamasu katosi alta aikayksikön, vain 11 viikossa. Madonnakin pääsi esittelemään vatsalihaksiaan vain viikkojen jälkeen poikansa Roccon syntymästä. Täydelliseen muodonmuutokseen ovat pystyneet myös näyttelijät Liz Hurley ja Catherine Zeta-Jones.

Onko kyseessä geeni joka karistaa kilot yhdessä yössä – ja jonka vain julkimonaisten veressä virtaa? Vai meneekö pakonomainen vauvakiloista eroon pääseminen liian pitkälle ja terveydelle haitalliseksi?

Katso kuvat vauvakilonsa hurjalla vauhdilla karistaneista tähdistä täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.