Mitä tehdä, jos anaaliseksi sattuu? Seksuaalineuvojan vinkit

Ota käyttöön nämä vinkit, jos anaaliseksi sattuu 1:36
Katso videolta vinkit siihen, mitä kannattaa tehdä, jos anaaliseksi sattuu.

Jos seksi tuottaa kipua silloin, kun kipuun ei tähdätä, tehdään jotain todennäköisesti väärin, sanoo seksuaalineuvoja ja somevaikuttaja Joonas Pesonen MTV:n Seksimyytit-sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Seksimyytit-sarjan ensimmäinen jakso keskittyy peniksellisen nautintoon ja tutustuu mystiseen eturauhaseen.

Koska ainoa reitti eturauhasen koskettamiseen on anaalin kautta, suurennuslasin alle joutuivat myös anaaliseksiä koskevat myytit, joista yksi liittyi kipuun.

– Seksin ei pidä koskaan sattua. Pois lukien kipuun tähtäävät aktit. Jos anaaliseksi sattuu, jotain todennäköisesti tehdään väärin ja silloin pitää pysähtyä, seksuaalineuvoja Joonas Pesonen sanoo.

– Pornokuvastosta on voitu oppia se, että heti ollaan valmiita siihen, että mennään sisään. Se ei pidä paikkaansa, vaan näyttelijät ovat lämmitelleet ennen aktia.

Katso yllä olevalta videolta seksuaalineuvojan vinkit siihen, mitä tehdä, jos anaaliseksi sattuu.

Onko anaaliseksi likaista? Entä millaisia seksileluja miehet ostavat eniten? Katso alta koko Seksimyytit-sarjan ensimmäinen jakso.

Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin 15:11
Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin.

Seksimyytit-sarjan toisessa jaksossa syvennytään ehkäisyyn liittyviin myytteihin ja tutustutaan luonnolliseen ehkäisyyn. Katso toinen jakso tästä

Kolmannessa jaksossa vieraana nähdään erityistason seksuaaliterapeutti Susanna Syld, joka murskaa fetisseihin liittyviä myyttejä. Haastattelussa seksityöntekijä Lady Clitter kertoo, millaisia fetissejä hän toteuttaa. Koko jakso nyt MTV Katsomossa.

Näin mystinen eturauhanen löytyy 2:10
Katso video: Joko tiedät, mistä miehen maksimaalisen nautinnon lähde löytyy? Seksuaalineuvoja: "Vaatii etsimistä"

Lue myös:

    Uusimmat