Mitä tapahtui julkisstylisti Rachel Zoelle? Tähden langanlaiha olemus herätti aikoinaan kohua

Muotisuunnittelija Rachel Zoe tuli julkisuuteen aikoinaan oman tosi-tv-ohjelman myötä.

Hollywoodin supertähtien stylistinä tunnettu Rachel Zoe nousi julkisuuteen suositun The Rachel Zoe Project -tosi-tv-sarjan myötä, jota esitettiin vuosina 2008–2013.

Ohjelmassa Zoe stailasi A-luokan julkisuuden henkilöitä, kuten ex-huippumalleja Naomi Campbellia ja Molly Simsia. Myöhemmillä kausilla ohjelma keskittyi entistä enemmän myös Zoen omaan henkilökohtaiseen elämään, sekä kiistoihin hänen assistenttiensa kanssa.


Sarjan loppumetreillä, Zoe käynnisti pitkän haaveilun jälkeen oman muotitalon ja lanseerasi oman merkin: Rachel Zoe Collection. Suunnittelija tähtäsi täysille muotimaailman huipulle suunnittelijana. Hän sai myös paljon tukea arvovaltaisilta suunnittelijoilta.

Hänen mallistonsa esitettiin tärkeimmissä muodin tapahtumissa.

Tv-työnsä jälkeen Zoe yritti uutta pienempää tv-projektia, joka ei ottanut tuulta alleen. Hän myös perusti oman muotiin liittyvän nettisivuston ja julkaisi kirjan, josta tuli myyntimenestys. Zoe suunnittelee edelleen vaatteita. Hän on lanseerannut myös yhteistyömallistoja ja syksyllä häneltä tuli myös oma hajuvesi.

Yksityiselämä

Zoe avioitui vuonna 1996 Rodger Bermanin kanssa, joka työskentelee Zoen muotitalon toimitusjohtajana.

Parilla on kaksi yhteistä lasta. Vuonna 2011 syntynyt poika Skyler Morrison, sekä 2013 vuonna syntynyt poika Kaius Jagger. Äitiyden myötä, Zoe jättäytyi useasta muotialan tapahtumasta keskittyäkseen lapsiinsa.

Hiljattain tähti oli otsikoissa, sillä hänen poikansa tippui joululomalla hiihtohissistä.

Zoe jakaa Instagramissa paljon perhekeskeisiä kuvia ja videoita.

Anorexia-kohu

52-vuotiaan tähden vartaloa on arvosteltu uran alusta alkaen. Zoe on tunnettu hoikasta olemuksestaan.

Vuonna 2017 syntyi skandaali, kun Zoe osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa hän vaikutti olevansa hoikempi kuin yleensä.

Baby2Baby-tapahtumassa otetuissa kuvissa näkyivät tähden langanlaihat käsivarret, jotka herättivät huolta naisen voinnista.

Zoe kommentoi omaa syömistään jo vuonna 2008 Harpers Bazaar-lehden haastattelussa.

– Oikeasti en ole koskaan nähnyt itseäni niin, että olisin liian laiha. Joskus katson kuvia ja olen, että tuo ei ole hyvä lookki. Mutta yleisesti katsottuna en ole liian laiha, tähti kommentoi aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja