Muotisuunnittelija Rachel Zoen 9-vuotias poika joutui onnettomuuteen – tippui hiihtohissistä

Muotiguru Rachel Zoe saa olla extrakiitollinen tänä jouluna, sillä hänen 9-vuotias poikansa selvisi hengissä lasketteluonnettomuudesta.

Muotisuunnittelija Rachel Zoe julkaisi Instagram Tarinat -osiossa kuvan 9-vuotiaasta Skyler-pojastaan makaamassa sairaalasängyssä.

Kahden lapsen äiti kirjoitti kuvan yhteydessä olevansa murtunut ja turta, sillä hänen poikansa tippui hiihtohissin kyydistä yli 12 metrin korkeudesta.

– Tämän olisi voinut estää, mikäli ohjaaja olisi pysäyttänyt hissin, kun hän huomasi, että Sky ei ollut kyydissä ja mieheni huusi pysäyttämään hissiä. Tarpeetonta sanoa, että hän pelastui kuin ihmeen kaupalla. Hiihtopartion sankarit laittoivat patjan alle siihen kohtaan, mihin he uskoivat poikani putoavan. He pelastivat hänen henkensä tai sen mitä olisi voinut tapahtua, Zoe kirjoittaa.

Nuori poika selvisi tilanteesta pienillä ruhjeilla ja säikähdyksellä. Zoe julkaisi pojastaan videoita, jossa hän kiitti kaikkia kauniista kommenteista.

Zoe kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hänen poikansa suorittaa ihan tavallisia asioita, kuten kävelee, juttelee ja nauraa.

– Totta puhuakseni Sky oli urheampi kuin kukaan meistä. Me jatkamme nyt hänen suukottamista, haalaamista ja hänen tuijottamista. Halatkaa lapsianne extrapaljon puolestamme, Zoe päättää julkaisunsa.

Zoella on kaksi lasta miehensä Rodger Bermanin kanssa. Skylerin lisäksi heillä on 7-vuotias poika Kaius.

Zoe tuli kuuluisaksi aikoinaan tosi-tv-ohjelmasta Stylisti Rachel Zoe, jossa hän stailasi julkkisten gaala-asuja. Sen jälkeen hän perusti oman muotibrändin, jossa hän toimii pääsunnittelijana. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja