Mitä tänään syötäisiin? uudistui: Alex Nurmi mukaan keittiöön!

Yli 1 400 videoreseptillä suomalaisten arkiruoanlaittoa helpottanut Mitä tänään syötäisiin? uudistui vuodenvaihteessa, ja nyt ruudussa ruokaa laittavat Alex Nurmi ja Aki Wahlman vuorotellen.

Kaksi turkulaista tv-kokkia – parempi soppa! Vuoden alusta Mitä tänään syötäisiin? tarjoaa taas herkullista ruokaa ja vinkkejä kotikokkaajille, mutta nyt keittiössä vuorottelevat Alex Nurmi ja Aki Wahlman.

Ensimmäisen kerran Alex Nurmi nähdään Mitä tänään syötäisiin? -keittiössä torstaina 2.1. Ohjelman taustajoukoissa vaikuttanut Nurmi siirtyi kameran eteen, ja tarttuu heti arjen ruokahaasteisiin hyvissä tunnelmissa.

– Tänä vuonna tulee uusia juttuja. Meillä on teemapäiviä keittiössä. Myös raaka-ainepäiviä on luvassa, eli keskitymme yhteen raaka-aineeseen ja mitä se pitää sisällään. Etsimme myös Pirkka-applikaatiosta ja RuokaPirkasta vaihtoehtoja, Alex Nurmi kertoo tulevista muutoksista.

Ohjelmassa seikkaillaan jatkossa muuallakin kuin Akin keittiössä ja annetaan paljon uusia ruoanlaittoon liittyviä ideoita. Tervetuloa inspiroitumaan joka arki-päivä MTV3-kanavalle.

Katso vuoden 2014 ensimmäinen lähetys tästä:

Mitä tänään syötäisiin? MTV3-kanavalla arkisin klo 9.40, 15.10 tai 15.15 ja 17.55

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat