Mitä nimesi alkukirjain kertoo sinusta?

Voiko nimesi alkukirjain paljastaa jotain luonteestasi? Ota selvää, onko nimesi enne.

Nomen est omen – nimi on enne. Vai onko? Ovatko kaikki Riikat raisuja, Laurat lempeitä tai Tiinat taiteellisia? Lue, mitä eri nimien alkukirjaimet saattavat ihmisten luonteenpiirteistä ja ihmissuhteista paljastaa.

Osuiko omasi nappiin vai menikö luonnekuvaus alkukirjaimesi nimissä täysin metsään?

A

Et ole erityisen romanttinen, mutta sitäkin menevämpi ja urakeskeisempi persoona. Mottosi on "Sitä saat, mitä tilaat". Sinulla ei ole aikaa taikka kärsivällisyyttä flirttailulle; olet hyvin suorasukainen – sama pätee myös seksiin. Ujot, varautuneet ja yliherkät ihmiset eivät sinua viehätä, sillä kumppanin fyysinen vetovoima on sinulle tärkeämpää. Saatat olla hyvinkin kiinnostunut "pahoista pojista", joita joudut oikein olan takaa metsästämään ja hurmaamaan omalla suorasukaisuudellasi. Et halua ketään rinnallesi, joka on tarjonnut itsensä sinulle kultalautasella. Olet hyvin kiihkeä ja fyysinen ihminen, ja hyvinkin seikkailullinen, vaikka sitä ei pintapuolisin heti sinusta olettaisikaan. Et tee itsestäsi numeroa.

B

Sinua pitää helliä ja hemmotella viinillä ja romanttisilla illallisilla. Rakastat saada lahjoja, sillä koet sen osoituksena kiintymyksestä. Vaikka rakastat tulla hemmotelluksi, osaat myös hemmotella kumppaniasi. Julkiset hellyydenosoitukset ovat sinulle tärkeitä, mutta voit olla hyvinkin pidättyväinen makuukammarin puolella. Pidättyväisyys voi olla myös tarkoin harkittua, jota käytät ovelasti aseenasi.

C

Olet hyvin sosiaalinen yksilö ja kommunikointi onkin sinulle hyvin tärkeää parisuhteessa. Olet äänekäs ja kova puhumaan myös vällyjen välissä. Kaipaat kuitenkin kaiken puheensorinan suunnattomasti läheisyyttä: kumppanisi on sinulle samalla ystävä, jolle voit puhua kaikesta. Jos et ole löytänyt oikeaa kumppania puhetulvasi tyydyttäjäksi, pärjäät vallan mainiosti ilmankin. Silloin käännyt ystäviesi puoleen ja soittelet heille udellen kuulumisia ja haluten tietää kaiken kaikenmaailman kissanristiäisistä.

D

Kun olet saanut päähäsi valloittaa jonkun sinua puoleensa vetävän ihmisen, sinua ei estä mikään! Et luovuta, ennen kuin olet saanut haluamasi. Olet hyvin lojaali ja kiihkeä ihmissuhteissasi, joskus jopa omistushaluinen ja mustasukkainen. Mutta jos ystävälläsi on huolia, hän ottaa ensimmäisenä juuri sinuun yhteyttä. Nautit suunnattomasti lihallisista iloista, ja kaikki erikoinen ja epätavallinen kiehtoo sinua: mitä tulee seksiin, sinulla on hyvin avoin asenne.

E

Sinulla on suuri tarve puhua, juoruta ja keskustella. Jos seuralaisesi ei ole hyvä kuuntelija, et kauaa puhu kuuroille korville. Sinulle on tärkeää olla kumppanisi kanssa älyllisesti samalla tasolla, muutoin viisarisi ei edes värähdä. Tarvitset rakastajan, joka on myös samalla hyvä ystäväsi. Et voi sietää rauhattomuutta tai turhia häiriötekijöitä, mutta nautit suuresti suureellisista ja kipakoista väittelyistä. Flirttailet paljon – jopa huomaamattasi – ja haluat valloittaa kaikkien ihmisten sydämet, vaikket heille omaasi antaisikaan. Mutta kun joku saa varastettua sydämesi, olet tälle tinkimättömän lojaali. Jos sinulla ei ole kainalossasi kultaa jonka kanssa mennä yöpuulle, nukahdat helposti myös hyvän kirjan parissa (ja joskus menetkin mieluummin hyvän kirjan kanssa sänkyyn..)

F

Nostat kumppanisi jalustalle, sillä sinulle ei kelpaakaan kuka tahansa tavallinen pulliainen. Sinulle kelpaa yksinkertaisesti vain paras. Sinkkuna olet oikea flirtti, varattuna lojaali. Saatat antaa ihmisille mielikuvan että olet oikea parrasvalojen palvoja, huomionkipeä ja ritarillinen. Poissa muiden silmissä olet kuitenkin erittäin sensuelli ja rauhallinen. Ole tarkkana rahan kanssa, sillä sinulla on taipumusta tuhlailuun.

G

Sinulla on taipumusta turhantarkkaan perfektionismiin. Haluat olla täydellinen, ja saman pitäisi päteä myös kumppaniisi. Haluat kumppanin, joka on älykäs ja jonka rinnalla koet olevasi arvokas ja menestyvä. Status on sinulle hyvin tärkeä elementti. Pikkutarkkana ihmisenä tiedät, mistä nautit. Olet hyvin aktiivinen seksuaalisesti – jos sinulla on vain aikaa moiselle. Työnsarkasi ja erilaiset vastuutehtäväsi nousevat arvojärjestyksessäsi ylimmäiseksi. Sinulla saattaa olla vaikeuksia päästä kumppaniasi lähelle henkisesti, mutta ei niinkään fyysisesti.

H

Sinulle on tärkeää, että taloudellinen tilanteesi on hyvä ja vakaa. Tasapainoisuus on myös sinulle hyvin tärkeä elementti elämässäsi. Etsit rinnallesi kumppania, josta on sinulle myös hyötyä ja turvaa niin arjessa että juhlassa. Sitouduttuasi olet hyvin antelias rakkaallesi. Rakastat antaa käytännöllisiä lahjoja, koska tavalla tai toiselle toivot saavasi samanlaista vastakaikua (ja ehkäpä hyötyväsi tästä eleestä!). Ennen kuin sitoudut, saatat käyttäytyä kuin kitsas Roope Ankka rahan kanssa. Saatat olla suunnattoman varovainen ja epäileväinen ihmissuhteissasi, mutta sen oikean rinnalla olet hyvin sensuelli ja kärsivällinen rakastaja.

I

Sinulla hurja tarve tulla rakastetuksi ja arvostetuksi. Ehkäpä vähän jopa palvotuksi! Nautit luksuksesta, aistillisuudesta ja lihallisista nautinnoista niin makuhuoneen, että keittiön puolella. Etsit kumppania, joka tietää mitä hän haluaa ja mitä tekee. Olet myöskin hurjan pikkutarkka ja vaativa: sinun täytyy saada halusi ja mielitekosi tyydytettyä ilman turhia mukinoita. Kyllästyt myöskin todella nopeasti, joten kaipaat alituiseen seikkailuja ja vaihtelua. Sinua voikin kuvailla surutta sanalla hekumallinen.

J

Sinua on siunattu aimo annoksella energiaa. Olen oikea peto tanssilattialla, harrastusten parissa sekä vällyjen välissä – mikään ei pysäytä sinua. Olet oman elämäsi reissumies ja kaipaat matkustelua ja maiseman vaihdosta vähän väliä. Sinulle pitkänmatkansuhdekaan ei tuottaisi sen suurempia ongelmia. Olet myös hyvin idealistinen ja uskot rakkauteen – tai ainakin sinulla on kova tarve uskoa. Uskot myös, että kaikesta voi päästä yli, kunhan vain yhdessä kaikki selvitetään. Mielikuvitusrikkaana ihmisenä päässäsi pyörii alituiseen romanttisia ideoita, jotka olet valmis myös toteuttamaan.

K

Luonteeltasi olet salaperäinen, itsenäinen ja ujo. Samaan aikaan olet myös erittäin seksikäs, sensuelli ja kiihkeä salamyhkäisen olemuksesi alla. Sinussa onkin kiltin naapurin tytön draamaa: päivisin olet lempeä ja herttainen, illalla oikea viettelijätär, joka osaa pyörittää mielitiettynsä pikkurillinsä ympärille. Sinulla on pelisilmää, ja seuraat tilanteita ja ihmisiä silmä kovana mukautuen rooliin kuin rooliin. Otat myös rakkauselämäsi hyvin tosissasi. Sinä et vetelehdi, et turhia hötkyile. Sinulla riittää kärsivällisyyttä odottaa sitä Oikeaa kohdallesi.

L

Osaat olla hyvinkin romanttinen persoona, joka on kiintynyt ja rakastunut rakkauden hohdokkuuteen. Kumppanin löytäminen on sinulle kaikista tärkeintä – sinulla saattaa olla vaikeuksia osata olla yksin. Haluat osoittaa rakkautesi erilaisin elein ja olet valmis ottamaan riskejä – tämä pätee myös kumppaneittesi kohdalla, tosin hyvän maun rajalla. Vaadit rakkautta, hellyyttä, pusuja ja haleja, yllätyksiä ja muita huomionosoituksia, jotta tuntisit itsesi tärkeäksi ja arvostetuksi.

M

Olet hyvin tunteellinen ja intensiivinen ihminen. Seurustelusuhteeseen heittäydyt täysillä. Mikään ei pysäytä sinua; mikään este ei ole niin korkea, ettet voisi sitä ylittää. Haluat rinnallesi kumppanin, joka on yhtä intohimoinen ja määrätietoinen kuin sinäkin. Uskot vapaaseen rakkauteen ja avoimeen seksuaalisuuteen. Olet valmis kokeilemaan kaikkea; seksuaalinen energiasi on ehtymätön. Sinulla on myös tapana paapoa kumppaniasi, sillä nautit siitä.

N

Saatat vaikuttaa hyvinkin viattomalta ja ujolta, mutta ulkokuori voi hämätä! Et ole noviisi makuukammarin puolella, oikea niksinikkari pikemminkin. Voit kuitenkin turhautua tai tylsistyä helposti, jos meno ei maita. Saatat olla hyvin kriittinen kumppania etsiessäsi: vaadit täydellisyyttä teiltä molemmilta. Et löydäkään helposti mielitiettyä, joka täyttäisi kaikki vaatimuksesi. Sinulla on joskus vaikeuksia näyttää tunteitasi ja päästää kumppaniasi lähellesi. Rentoudu ja nauti elämästä!

O

Olet hyvin intohimoinen ja fyysinen ihminen, joka usein peittelee suurimpia toiveitaan ja intohimojaan. Saatat kanavoida energiasi rahan tienaamiseen tai urheiluun. Olet hyvin lempeä ja läheisyydenkaipuinen, mitä tulee kumppanina olemiseen. Saatat kuitenkin sortua tosikkomaisuuteen: rakkaus saattaa olla mielestäsi varsin vakavaa puuhaa! Vaadit intensiivisyyttä ja monipuolisuutta suhteiltasi. Joskus intohimosi saattavat äityä pakkomielteiseksi, joten ole tarkkana.

P

Olet hyvin tietoinen siitä, kuinka ihmisten kanssa tullaan toimeen ja kuinka heidän seurassaan tulee käyttäytyä. Olet hyvin tarkka maineestasi, etkä halua siihen yhtäkään säröä. Kiinnität myös paljon huomiota ulkoiseen habitukseesi – ja toivot myös kumppanisi tekevän samoin! Koska haluat hyvännäköisen ja älykkään partnerin, saatat myös kokea hänet ikään kuin uhkaksi. Saatat haastaa riitaa, mutta toisaalta koet sen pitävän ihmissuhteesi aitoina ja eläväisinä. Sosiaalisena ihmisenä rakastat flirttailua, ja koet fyysisen läheisyyden suunnattoman vahvasti.

Q

Sinä tarvitset alituiseen tekemistä, menoa ja meininkiä. Olet niin energinen, että Duracel-pupukin menee nurkkaan häpeämään. Tämä myös vaatii paljon kumppaniltasi. Olet hyvin innokas ja haluat tutustua erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin.

R

Sinä olet jalat maassa -tyyppi, joka ei Tim Burtonimaista maailmaa tai sadunomaista höpönlöpöä siedä. Tarvitset rinnallesi ihmisen, joka pysyy mukana tahdissasi ja on älyllisesti haastava kumppani – ei kuitenkaan liian haastava, sillä se mielestäsi ärsyttävää ylimielistelyä. Sinulle älykkyys on paljon tärkeämpää kuin fyysinen viehättävyys. Haluat olla ylpeä kumppanistasi. Olet hyvin seksuaalinen ihminen, mutta vain kumppanisi silmien edessä. Jos partnerisi ei ole Don Juan makuukammarin puolella, et hylkää häntä vaan olet valmis toimimaan opettajan roolissa! Osaat olla myös hyvin vaativa.

S

Sinulle työ tulee ennen huvia. Jos ura tai raha aiheuttaa sinulle päänvaivaa, et pysty keskittymään tai rentoutumaan vapaa-ajallasikaan. Olet romanttinen idealisti ja pystyt olemaan hyvinkin aistillinen, jos vain haluat. Et kuitenkaan ole koskaan täysin tunteiden vietävänä – haluat suojella itseäsi. Olet hyvin varovainen ennen kuin annat sydämesi kenellekään. Mutta kun olet löytänyt sen oikea vierellesi, pysyt hänen rinnallaan ja kiinni hänessä kuin liima.

T

Olet hyvin tarkka omasta yksityisyydestäsi ja hivenen passiivinen persoona: haluan itsellesi kumppanin, joka ottaa ohjat käsiinsä. Sinulle musiikki, pehmeä valaistus ja romanttinen ympäristö ovat tärkeitä elementtejä. Sinulla on tapa fantasioida ja rakastua suuna päänä – mutta myös rakastumisesi tuntuu kuihtuvan yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Rakastuneena olet oikein tunteileva ja valmis muuttumaan kumppanisi myötä. Haluat seurustelusuhteesi olevan samanlainen kuin päiväunissasi, joten teet kaikkesi, että suhteesi olisi yhtä fantasianomainen.

U

Olet hyvin energinen persoona. Rakastat rakastaa, joten etsit alituiseen jota kuta jota voit katsoa ylöspäin ja jumaloida. Koet romanssin haasteeksi, jonka olet valmis ottamaan vastaan muitta mukinoitta. Suhteeseesi kaipaat seikkailuja ja vapautta, jotta suhde pysyisi virkeänä. Olet hyvin antelias ja saatat asettaa kumppanisi toiveet ja halut omiesi edelle.

V

Olet individualistinen ihminen, joka kaipaa omaa vapautta, tilaa ja jännitystä. Haluat tuntea toisen kauttaaltaan, ennen kuin suostut sitoutumaan hänen kanssaan vakavampaan suhteeseen. Haluat tietää tasan tarkkaan mitä kumppanisi päässä liikkuu. Sinua viehättävät omituiset ja erikoiset persoonat – saatat jopa viehättyä itseäsi huomattavasti vanhemmasta kumppanista. Nautit vaarantunteesta ja jännityksestä.

W

Olet hyvin ylpeä ja päättäväinen, etkä suostu hyväksymään sanaa "ei". Egosi saattaa olla suurempi kuin mitä itse olet, ja ainakin osaat rakastaa itseäsi. Kun löydät sen oikean, opit tuntemaan myös syviä tunteita häntä kohtaan ja olet valmis heittäytymään suhteeseen koko painollasi. Rakastat myös pelata, niin ihmisillä, pelikonsoleilla tai uhkapeleillä.

X

Sinä kyllästyt helposti, joten kaipaat alati virikkeitä, menoa ja meininkiä. Saatat sortua useampaan suhteeseen samanaikaisesti. Olet kova suustasi, puhut jopa lemmenleikkien aikana. Parhaimman suhteen koetkin omassasi päässäsi.

Y

Jos asiat eivät mene niin kuin haluaisit, käännyt kannoillasi ja unohdat koko jutun. Olet hyvin itsenäinen ja kontrolloiva mitä tulee parisuhteisiin, joten saatat häätää kumppanisi karkuun alta aikayksikön. Sinulle fyysisyys suhteessa on tärkeää ja voit surutta kuluttaa tunteja kaulailemalla rakkaimpasi kanssa. Kontrolloivana ihmisenä sinulla on tarve näyttää kumppanillesi olevasi oivallinen kumppani ja rakastaja – samalla todistelet tätä myös itsellesi. Haluat myös saada palautetta, mieluiten ylistyksiä tietenkin.

Z

Jostain kumman syystä olet saanut päähäsi, että rakkauteen kuuluu kärsimys. Romanttisena sieluna haluat palvella kumppaniasi. Viehätyt ihmisistä, joilla on raskas taakka kannettavaan tai joilla on ollut hyvin vaikea elämä. Haluat olla sankari. Olet vilpitön ja tuppaat unohtua pilvilinnoihisi: saat inspiraatiota elokuvista ja lehdistä. Rakastut hirmun herkästi.

Liity AVAn faniksi Facebookissa!

AVA on myösTwitterissäjaInstagramissa! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä myös telkkariin.


AVA

Lähde: rom101.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat