Mitä Max Verstappen tekee yhdyskuntapalvelussa? – FIA-pomolla idea mielessä

Brasilian GP:ssä kilpakumppanin kimppuun käyneen Max Verstappenin yhdyskuntapalvelun sisältö ei ole vielä paljastunut. FIA-pomo Jean Todtilla on kuitenkin hyvä idea mielessä rangaistuksen toteutusta varten.

Verstappen sai kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta rangaistuksen Brasilian GP:n tapahtumista.

Tuolloin raivona ollut Verstappen töni aggressiivisesti Force India -kuskia Esteban Oconia. Verstappen ei sulattanut Oconin selityksiä tilanteesta, jossa Ocon oli osunut ohitusyrityksen yhteydessä Verstappeniin.

Tilanne näkyy ylhäältä videolta.

FIA määräsi Verstappenille kaksi päivää yhdyskuntapalvelua.

FIA:n presidentin Jean Todtin mukaan autoliitto ei ole tehnyt vielä lopullista päätöstä siitä, mikä rangaistus Verstappenille määrätään. Todtilla on kuitenkin idea mielessä.

– Sen täytyy olla jotain, mikä palvelee sekä F1- että koko autourheilumaailmaa. Ehkä kyseessä voisi olla työskentely jonkun tuomariston tai virkailijan kanssa jonkinnäköisessä opetusympäristössä. Meillä on kuitenkin paljon juttuja, mitä teemme myös ensi vuonna, Todt mietti Sky F1:lle.

– Ehkä hän voisi osallistua jonkun muun autourheilusarjan tuomariston toimintaan, jotta hän näkee, ettei tuomarina toimiminen ole aina niin helppoa.

– Olen varma, että löydämme jonkun tuollaisen jutun, Todt sanoi Verstappenin rangaistuksesta.

Verstappen itse vastasi aiheeseen jo kauden päätöskisan yhteydessä Abu Dhabissa.

– En aio missään nimessä näyttää tyhmältä, hollantilaiskuski murjaisi.

Lue myös:

    Uusimmat