Mitä kuuluu ex-kohupari Sienna Millerille ja Jude Law'lle? Dramaattisesta pettämisskandaalista tunnettu mies on tulossa jälleen isäksi

2000-luvun mielenkiintoisimpana Hollywood-parina muistetaan näyttelijät Jude Law ja Sienna Miller.

Aikansa ikonisin tyylikaksikko näyttelijät Sienna Miller, 38, ja Jude Law, 47, olivat 2000-luvulla paparazzien ja fanien rakastama pariskunta. Ex-rakastavaisten suhde alkoi Alfie-elokuvan kulisseissa vuonna 2004. Law oli tuolloin eroamassa vaimostaan Sadie Frostista kuuden avioliittovuoden jälkeen. Heillä on kolme yhteistä lasta. Miller ja Law kihlautuivat seurusteltuaan alle vuoden vuonna 2004.

Pian kihlajaisuutisen jälkeen Law jäi kiinni pettämisestä. Mies oli vehkeillyt lastenhoitajansa kanssa. Hoitaja myi tarinansa lehdille. Vuonna 2005 pettämisskandaalia käsiteltiin paljon mediassa. Pari yritti pysytellä vielä yhdessä miehen pettämisestä huolimatta, mutta päätyivät eroon vuonna 2006.

Palasivat takaisin yhteen

Vuonna 2009 alkoivat huhut Juden ja Siennan paluusta yhteen. Samana vuonna Judelle syntyi myös lapsi lyhyestä suhteestaan malli Samantha Burken kanssa.

Pariskunta näytti hyvin onnelliselta yhteen palaamisen jälkeen ja suunnittelivat jopa hippityylisiä häitä vuodelle 2011, mutta päätyivätkin eroon. Yhdeksi eron syyksi väitettiin Millerin ja Juden exän Sadien kylmiä välejä, mikä aiheutti kitkaa suhteelle. Myös mustasukkaisuuden kerrotaan repineen suhdetta.

Useita suhteita eron jälkeen

Pian eron jälkeen Sienna löysi uuden rakkauden. Hän kihlautui joulukuussa 2011 näyttelijä Tom Sturridgen kanssa. Pari sai vuonna 2012 tyttären. Suhde päättyi vuonna 2015.

Miller on halunnut pitää yksityiselämänsä salassa julkisuudelta, eikä hän ole avautunut parisuhteistaan medialle. Hänellä ei ole edes tilejä sosiaalisessa mediassa, josta voisi seurata tähden elämänkäänteitä.

Jude Law sai vuonna 2015 viidennen lapsensa muusikko Catherine Hardingin kanssa. Pari erosi ennen lapsen syntymää. Mies avioitui psykologi Phillipa Coan kanssa vuonna 2019. Lehtitietojen mukaan pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat